Bash mu stojat tetovazhite. A Zidan i den denes izgleda kako vo sekoj moment da kje napadne nekogo. Treba da se pazat od nego. Shteta shto toj somnitelen lik se vrati na golemata scena sekoj vikend.
Зидан е Најдобриот фудбалер на сите времиња по голем техничар од него нема а за матераци по голема животиња не сум видел
Zidane ne e najdobriot fudbaler na site vreminja Mozhe da bide megju najdobrite, ama toa ne go menuva faktot deka lichi kako vo nego da nosi nozh Kje se pokazhe kako trener kolku se razbira od tehniki ili sepak ima takvi koi poishe se razbiraat, ti uzhivaj si.
Миркуловски! Сеуште се прашувам кои му се дебелите врски што опстојува во ракометот! На еден натпревар мах има дадено 4 голови а повекепати ич! Не го бива!
Се гледа дека немаш појма од фудбал Зидан цела своја кариера ја изигра на со врвен квалитет без ниеден пад ..За разлика од него Роналдињо заврши како клошар од клуб во клуб и на крај го избркаа и од мИлан и беше принуден да си оди Бразил... А Зидан е мајстор над мајсторите нема да се роди после 100 год таков играч кој цела екипа ја носеше на свој грб врвен играч
Зидан ги измисли сите овие финти што ги прават меси роналдо нејмар и ред други фудбалери ... Затоа треба да знаеш ЗИДАН НЕМА НЕШТО ШТО НЕМА ОСВОЕНО А АКО ТЕБЕ НЕ ТИ СЕ ДОПАЃА ТОА Е СТВАР НА ВКУС
@ADOKI daj oladi od toj Zidan, dobar fudbaler beshe ama ne i najdobar, i bash zaradi STVAR NA VKUS postoi temava od koja idesh OFF. Vo termin u koj se igrashe LSH, on za Zidane sednal da me citira ako tolku go sakash otvori si tema za nego i pishuvaj si tamu bez nas, reshen problem
Роден е више.Може бил најдобар во свое време.Сега е редот на малди фудбалери.Кои треба да се покажат.
Hehe Zidan, Drl Piero Ibra , Sedorv . Maldini . Nedved i mn drugi .. Ne zamenlivi kakov Mesi kakov nejmar kakov bakrac
Енди Мареј лигло, најмногу ме нервира кога со Ѓоковиќ игра па мора да го гледам. Меси, Реал си ги сакам. И Алиловиќ голманот од Хрватска мислам дека е. Серена Вилијамс и Венус Вилијамс. Грдотилок, шоако се најдобри. Има уште ама не ми текнува...
Ama ti navistina ne se razbirash od zbor (vakvi raboti se sluchuvaat zatoa shto nema moderator) Temata se odnesuva na ANTIPATICHNI sportisti, ne na simpatichni. I koj sakam kje go pisham, ti prestani da se meshash.
Новак Ѓоковиќ. Немам проблем со неговите успеси..ама, толку одбивен лик ми е... не можам да го гледам. Не знам каков е приватно, не читам многу, многу тој тип на статии...за животите на луѓето па, не знам оти ми остава некој впечаток на злобен,покварен створ. Немам поима.
Кристијано Роналдо. Колку сака нека ви е убав, ама воопшто не е мој тип. Кога го гледам околку него гласови како да се берат и викаат иууу. Не можам да го поднесам сериозно...