Искрено мене Кириленко ми е само грд а не и антипатичен!!! Има многу поубави и понеуспешни од него а се понашаат арогантно и демек никој не им може ѕвезди биле
Марија Шарапова. Згодна е не викам не, сега мислам и дека не игра, ама не сум сигурна.Како и да е многу ми е антипатична и откако стана успешна се занесе малце и веќе не личеше на тенисерка Нешто слично како колешка и Курникова...или полошо.
Ана Иванович,бааги антипатична,Новак Џокович исто,Бекам....а за грд неможам а да не го кажам ко и сите-Кириленко бе
Овој Пепе. Што знам, дали заради фацката или дека игра како некој шутрак... просто ми е одбивен. Пепе можеби ги сака бисерите, ама бисерите НЕ ГО САКААТ ПЕПЕ. Шарапова, Курникова... се' тоа во пакет. Овие спортистки се, или манекенки кои се лицкаат и отвараат уста на реклами? Кои тикви. Владе Дивац. Бате, ич не ми е гајле што си го носел дресот на Лејкерси некогаш и колку СИ БИЛ ДОБАР. За мене си тромав, националистички настроен и антипатичен...
Ке ме извинеш вака ама он си е мој А најантипатични..... Оној Кириленко или Кирилинко како и да е леле каква дракулска и одвратна фаца има ццц. Руни,Гатузо,Ешли Кол и други кои ми паѓаат на ум се сите Фарселонци Каталонци па да кажеме Пике,Маскерано,Педро,Виља,Валдез...
Паул (Паун ) и Марк (Маровец) Гасол (ај сеа да не кажувам придавка.. xD), чудовиштето Кириленко (К*рленко), Наваро, Роналдињо, Дирк Новицки.... има уште милион а набројам, ама доста се за денес. Македонциве се СТВАРНО НАЈУБАВИ. Не видов појаки дечки на цело првенство! Горда што сум Македонка!
Кристијано Роналдо кај мене си седи на тронот антипатични спортисти и на сите им владее. Пу колку само не можам да го смислам веројатно ради фактот што општо не сакам самобендисани мажи, па и овој нема да биде исклучок. Еден куп германски фудбалери, да не ги именувам. Руни! Тепачиште - некако не ми иде за фудбал бе, ја би му дала штала некоја да се грижи за изметот. Ма и тоа е многу префинето за него. Федерер - колку ме иритира со тоа што не знае да се насмее. Нејќум намќорести фаци и тоа е тоа. И белким толку а? Аууу да и онаа Русинкана, Шарапова. Ладнокрвност и намќорест израз на едно место. Ма јок. А кога сме кај Русите па богами и Кириленко не би сакала да го сретнам ноќе, а дење ич па! Не дека во спортот ми е битно кој како изгледа, ама жена сум, барем 10% ми мења и те како за да ги придобие моите симпатии
Кириленко ми е врв на антипатичност-како зомби е во фаца.Убаво рече другар ми-Овој секое сабајле станува од гроб и оди да игра
Еве ги моиве топ 3: 1. Кириленко 2. Мозгов 3. Кристијано Роналдо Кога ќе ми текнат уште, ќе дополнам. И да, од цело првенство, нашиве бевме најлични!