Не пратам многу спорт но, дефинитивно Величе Шумуликоски- може има талент за фудбал, но тоа не му дава право надвор од теренот да се однесува како што тој се однесува
1. ПЕПЕ !!! 2. К.РОНАЛДО лепотанов по кој сите се палат хахахахахаха ! 3.КИРИЛЕНКО ( ко силјан штркот ми е хахахахах ) 4.ХАНСЕН
Ибрахимович, ко го видов денес, се згрозив, прегрд е со коса, додуша тој и така грдичок си беше, ама сега
King of the jungle 1.Кој ако не Кики Роналдо,да ве потсетам кој "лепотан" e Не само што ми е грд туку и одвратно препотентно мрсуче, циган не му беше рамен сега нешто се прави фраер Анитпатичен и физички и карактерно ми е,две во едно. 2.Руни, и нема потреба од многу коментирање. Идиот на квадрат, одвратен мал гаден човек. Имал швалерки, ма со овој ни за сите пари на светот, да ми е прашање живот или смрт, НЕ! 3.Од тенесириве кој ако не Федерер(Педерер). Добро се смее ли човеков некогаш и кога се смее кисело се смее. И после Ноле бил препотетнтен, молим лепо овој ни кога победува незнае аслано да се радува. Се се кај него ми е одбивно. Држењето како светот да го освоил светот, ама има доста конкуренција сега па затоа се покисел и покисел е 4.Шарапова,Курникова и оние сестрине Вилијмас сите ми се одбивни.Особено Шарапова
Кириленко иако само неколку пати сум гледала како игра.. Ноле и не ми е некој најомилен, ептен ми е вивнат во облаци... Други не ми текнува..
еееј смири живци малце,јас сум пегава а и буцка сум и се навредив и да се надоврзам за темата - Меси,Кириленко и Роналдињо.
Има ли потреба да кажам Не ставам слика од него, некој може јади додека ме чита па ќе му се згади Кристина, и да не биде сама, ја ставам заедно со другарчето Пепе... Ли Бојер И ајде еден росонер-Инзаги...