еееј смири живци малце,јас сум пегава а и буцка сум и се навредив и да се надоврзам за темата - Меси,Кириленко и Роналдињо. [/quot Извини,без навреди ваков изрод ко овај немат,а иначе и јас имам пеги без љутење
Е како бе најантипатичните сум ги заборавила. Се извинувам. 1.Серхио Бусќец. Мислам дека Леонардо Ди Каприо е ништо во споредба со него. Човече сериозно си ја промашил професијата. 2.Болвата т.е. Лео Меси. Антипатично и префорсирано мало човече. Кажав веќе дека нема никогаш да го ценам и да го сметам за комплетен фудбалер па ако сака 50 златни топки нека добие. 3.Карлес Пујол. Одвратна фаца . Како од гроб да станува пред секој натпревар. Не знам ама кога го видам ми се темни пред очи. 4.Алексиз Санчез. Дека игра добро, нема сомнение. Ама целиот ми е накако мрсен, одвратен па и кога го слушнав како се лигави во едно интервју.
Гледам во секој пост е спомнат КИРИЛЕНКО... А јас пратам кошарка и уште пред неколку години го имам приметено не е сега од европсково, и морам да кажам дека мене ми е многу убав!!! Незнам, баш ми е симпатичен некако има убаво тело, па и со кратка коса не е така лош... Муабетов и го имам кажано на една другарка само и ме сметаше за луда
Иако го мразам Реал(поради нивните антипатични навивачи,секој пат спремни за вреѓање),таму ме нервира само еден играч: Поголемо лигле од овој нема.Како некој сељак дојден во град,кутриот само со стомачните може да си се пофали И неговите армани гаќички
Роналдо - затоа што е повеќе манекен отколку спортист и многу се лигави. Федерер- ми изгледа многу арогантно. Јелена Јанковиќ- исто како и Федерер, чак и полошо. Кириленко- дека е како Франкештајн. Роналдињо- хахахаахаха одамна немам слушнато за него ама сеуште е спортист. Личи на коњ,затоа е антипатичен
Teмата не е за тоа дали некој е убав, згоден или слично, придржувајте се до темата ве молам. Лионел Гдеси не го можам, едноставно толку ми е одвратен и антипатичен.