Сер Алекс Фергусон! Не ги оспорувам неговите квалитети како тренер, одличен е, ама јас едноставно не го можам. Не, не и не. Па кога ќе му ја видам фацата, со гумата за џвакање во уста уффф . Руни! Зар е потребен коментар за Шрек Кристијано Роналдо! Лигло, самобендисано и нарцисоидно човече. Јас, и само јас . И моите црвени обравчиња . И Пујол! Човекот да ти излезе во темнина ќе те преплаши. Ај што е грозен, ами и одвратен е .
Ana Ivanovic. Не знам зошто уопште ја ставам во спортистки,кога она веќе и не игра,и се услади позирањето,иситте пари ги земаш без да трчаш натаму-наваму
Уште кога го прочитав насловот на темата ми дојде пред очи неговата фаца - Bastian Schweinsteiger, па зар има погрд и поантипатичен фудбалер од него Може да ги додадам и Didier Drogba, Marko Materazzi, Gennaro Gattuso и Jelena Jankovic (многу ми е грда)
Новак Џоковиќ, Кристијано Роналдо и Руни ми се едни од најантипатичните спортисти на сите времиња. Не можам да ги поднесам.
и мене Спојлер мислам и претходно дека имам кажано за овој... а и оној Martinez од Доминиканска Република..или од кај беше.........
Прочитав на претходната страница и воедно и го додавам Матераци на листата. Одвратно створење, особено по неговиот испад на светското 2006. Не лепам слика, ма не можам ни да го замислам, а камо ли да го гледам
Еве моја понова листа на антипатични спортисти. 1.Кристијано Роналдо Едно преисфорсирано,себично,лигаво петле. 2.Мурињо(не е баш спортист,ама ај) Можеби немаше да го мразам толку Реал,ако овој не им беше тренер.Самобендисан психопат.Толку од мене. 3.Пепе Овој па,поголемо животно не сум видела од него.Се однесува кон фудбалерите како со животни.Гадно. 4.Мартинез За овој немам коментар. 5.Балотели Пресамобендисано мало човече.Да,има тажна приказна,но тоа не го овластува да се издига во облаци. 6.Ибрахимовиќ Абе колку клубови смени овој?Немам комнентар,освен тоа што овој беше најлошиот трансфер на Барселона. Толку.