Ghost Whisperer Мелинда-Ја мразам типкава,ако е главна улога оваа ми е прегрда на фаца и понашање уф не ја можам
1.Paul Young (Desperate Housewives) Не го можам човеков. Spoiler Едвај чекав да умре. 2.Sheldon Cooper (The Big Bang Theory) Многу ми иде на живци. Ем се прави најпаметен, ем е многу лигав и себичен некако. 3.Јилмаз (Под сенката на врбите) Не дека ја гледам серијава, 3 епизоди немам изгледано али толку ми е глуп овој, и гаден, па и со брковине, ау грозно нешто.
Врв. Менувам канал со брзина на Феликс штом ја видам чиниш ќе ме зарази со нешто преку екран... Зива од NCIS ...Маж ми ја симпатише, а јас нагалено си ја викам -ѓупка Сите од Grey's Anatomy
Фериде и Назли од Зет Домазет.. мислам дека не треба да ставам слики, веројатно сите ги знаете .. Назли порано многу ми беше убава, сега ми е одвратна - а и гласот на таа што ја синхронизира ми е многу лигав.. фацата на Фериде ич не можам да ја сварам, многу одвратна ми е.. Џем и Омер од Под сенката на врбите.. дефинитивно најодвратните мажи во сите турски серии..
Spoiler ^Незнам кога Драган Вучич и Верче Пандилоска играле у серија, баш ме интереисра која е таа? Инаку имам нов антипатикус, инаку зашто се загреав бајаги за 90210 и сите сезони и епизоди ги изледав, уште од прва сезона не ми беше нешто нај, ама се се трудев да ја сожалам, да и прогледам низ прсти, пошто ептен гревна ми беше на моменти, ама не иде и не иде бре, на Annie и нема оправување Глума слаба накај патетична, заедно со Адриана ми се најкрш у серијава(али Адријана барем ми е преубава и поише е талентирана за пеење него за глума, па и прогледувам низ прсти, некако) И со косава незнам што праи, ама никако да ја погоди. И да можеше ли да има толку патетичен избор на мажи,пууу бе И сум ја заборавила Робин од HIMYM! Уште со Маршал да се спанџаше, и ќего допреше дното Најслаб и најнесмешен лик е од сите у цела серија, па погревна ми е од Маршал и Лили у сезонава(ептен дебилни ми се и двајцатa во 8ма сезона незнам што им е ) Само во прва сезона ми беше океј, откако го влечеше Тед за нос, ми стана одбивна. И нема повратак на моите симпатии, па дури и Барни заслужува боља од неа.
Хаха, сакав и јас да пишам за Драган, 50 пати го спомнавте. Изгледа стварно некој глумец да ти бил а јас да не знам . Инаку Хипстер бе, баш Адријана и Робин, моите омилени ти се одвратни . Ај, различен вкус секако, се зезам . Инаку мене и овие. Али Мекбил. Не ја нешто пратам серијата, ај што ми е досадна ама оваа не ја трпам, лигава глума, лигава појава . Оваа и во Очајни домаќинки ми беше очај ама во оваа новата крими серија. Не ја пратам многу ама од тоа што го имам видено воопшто не и личи таква улога. Повеќе ми е како сосила правена ала Хорешио Кејн и интересен лик. И Линк од Бегство од затвор заборавив да го споменам. Не знам, ме нервираше цела серија, со мали исклучоци. Преголем намќор, глупичок малку исто. Мајкл што ти не направи за него, овој со прст не мрдна и во одреден момент му заврти грб.
Тоа бидејки не си ја гледала доволно Gossip Girl. И мене ми беше одвратен на почетокот, ама јеботе секси човек е. :geek:
Блек, улогата на Адријана во 3та и 2ра сезона ми беше одвратна, ама се поправи сега и не ми до толку лоша чак што више ми е преубава и секогаш супер изгледа и ми се свија како пее. Ма да глуми катастрофа, ама не ми е антипатична, погрешно си ме разбрала. Ени ми е, неможам да ја гледам, зашто е гревна и се лигави и на ја бива ич. А за робин си имам дебели причини зашто, ма од одма знаев дека е покварена, ама како идеше серијата се поише и поише ми е дебилна. И во тело ми е како стап за чукање ореви
Oваа Eма од Once Upon a time. Hели оваа има талент да каже кога некој лаже,како не ги фати тие што ја излажаа бре дебело?! Џулиет од Grimm Cтрашно ме иритира Pебека од Vampire Diaries Oд како се појави ми стана антипатична
Емили од Pretty little liars Не знае да глуми, ама ИЧ! Ме нервира секогаш кога ќе и ја видам таа фацичката со едната веѓа подигната, која уствари и е единствена што знае да ја направи! И да, сите од Gossip girl, без исклучок! Тотално лигави фаци.