Повеќето филмови што ги даваат на Sci-Fi програмата. Посебно тој од сношти со таа ајкулата со две глави(заборавив како се викаше), живи глупости.
овој ми е дефинитивно најглупавиот филм што сум го гледала, комедија а во цел филм само сцената со нарачување на кинеска храна ми беше смешна, другото се е глупости
Twilight еднаш ме натераа да го гледам првиот дел и жалам што изгубив саат ипол од мојот живот за тоа
High School Musical (може сите неколку дела што се се глупави, али јас само го имам гледано овој) Whiteout незнам зошто го изгледав овој филм до крај, незнам
ааа и секако да не го заборавам еден од најдепресивните и најглупите филмови според мене 500 days of summer.. Поради филмов и глумицата ми стана одвратна!
ова ме остави ваква - ама океј, секој си има различен вкус.. инаку мојата "награда" оди за I Know Who Killed Me.. катастрофа филм, цело време се надевате дека наредната сцена ќе биде појасна и ќе има некоја смисла, за на крај да останете збунети и да сфатите дека штотуку сте потрошиле 2 саати на глупости незнам, можеби не внимавав доволно што се случуваше (а и не го фатив од почеток), ама немаше никаква смисла филмот
Ммм, па дефинитивно Тед. Сите ми го испофалија дека бил предобар, а мене многу ми беше досаден и глуп, ми немаше поента.
Jack and Jill Spring Breakers Project X Norbit The Hottie & the Nottie I don't know how she does it This is 40 Titanic 2 Hangover 3 Ted