Вака,идејата на темава ми е да наведете со која Феминка мислите дека најмногу сте слични во поглед на размислувањата,ставовите напишани овде... Сигурно многупати ви се има случено кога ќе прочитате нешто од некоја девојка да изгледа како вие да сте сакале тоа да го кажете
Некако најмногу се поврзувам со Фемина90 и Иренна. Во областа сексологија - со Лакримоса, а во хумор и ренесанса, овај обнова и ентузијазам со Дузи.
Прва што ми дојде на памет е Tрендафилка,во секое мислење се пронаогам,потоа Pоси,Mаја8,J. Ивановска со нив имам најмногу сличности,барем според мене
Пеликуна, се пронајдов некако во ставовите во врска со љубовните проблеми. Во врска со сексот-Стронгер, Лакримоса.. Други што ми текнуваат-фемина90, БоаВиста...
Со мене никој не е сличен? “ „ Па нема ни да биде! Бидете уникатни, бе, глупа е темава со големо Г, не поттикнува никаква дискусија!
Мислам дека најголема сличност имам со Pelikuna. И во ЛП целиот тој реферат беше ко да сум го пишала јас, и според мислењата речиси секогаш се сложувам со неа. И откако сум зачленета на форумов она ми е онака ... шознам... најмила Спојлер Сите сте срцки, само шо таква е темава нели
Cynthia е првата која забележав дека имам најмногу сличности. Потоа Вајлд, до некаде и Лин. Во иднина се гледам како нашата Пирамитка.
Иако Л-енна е помала од мене, си имаме некои сличности кои и јас сум ги имала како помлада (да речам) кои сепак си се како корен на она што сега сум. И многу ми е интересно кога ја читам АнаКаренина - начинот на размислување и опишување на нештата ме потсетуваат на мене.