Јас со Лепа ...кога читам нешто нејзино како јас да сум го пишувала,а и вкусовите ни се многу слични.
Па со никоја, еве баш размислувам.....ама не ми доаѓа во глава никаква сличност со друга феминка Да сакаме исти работи, да имаме сти интереси или да се согласувам со повеќето нејзини мислења нема нема
Со Марама. Најпрво само форумски, ама кога се запознавме сфатив дека имаме доста теми за муабет, дискусијата не замре за момент, а во голем дел се сложувам со сите нејзини ставови. И не мислам само за љубовта кон чевлите и модата, туку за многу други банални ама и комплексни прашања. ТедиГреј е вечно надежен мечтател и премногу размислува. Длабоко и исцрпно се занимава со секој проблем. Тука сме, со некоја жичка поврзани. Каша има критички пристап кон се, дали за лошо или добро. Не знам дали е тоа многу позитвно, ама дефинитивно ме потсетува на мене. И на АнаКаренина и Трендафилка. Заради отвореноста и тој некој позитивен шарм што го имаат. Пообро ќе беше во темана за анализа да пишувам.
Јас секогаш се издвојувам и нема никој вака, како мене.. , али се најде CharmedGirl. Најголема сличност пронаоѓам со неа.
SE MISLAM SO KOJA јас до сега не сум процитала коментар кој би мислила и јас исто.... бел-голуб некои работи исто сакаме и мислиме...приватно..
Не знам многу феминики ама ајде еве мислам дека сум слична со Srcekrsacka и N.Kety и малку со Caliope
Не дека имам сличност, туку кога ќе налетам на нејзино мислење обично се согласувам (исто ко јас да сум пишувала), и мислам дека имаме некои слични допирни точки во размислувањата. А тоа е julie77 Воедно и да ја поздравам
Со Трендафилка сме на иста бранова должина. Кога ја читам се препознавам себеси во некои од ставовите и мислењата, пред се на начинот и стилот на кој се изнесени.Дури и да не се согласувам со дел од работите кои ги напишала, ми се допаѓа начинот на кој размислува.Не верувам дека карактерно се поклопуваме од причина што клучен дел на карактерот е животниот стил кој ни е сосема различен.
Најмногу слични мислења имам со Monna.Monna и со Elennaa Поготово со Елена, колку само се пронајдов во овие точки од постот во "Нештата кои не сте ги знаеле за мене..." Спојлер
Сличност скоро со никојј.. Ама со една другарка се личеме она по изглед ама по однесубање не ... А во карактерот по малку се личам на мојата најверна другарка...
@Иван404 Ги делиме истите мислења скоро за некои теми иако никогаш не сум дискутирал со него, но ги следам неговите мислења. Одамна го нема.
Сега баш ми падна на памет... и се сетив дека има ваква тема, па ќе напишам тука. Има една феминка со која досега не сум имала ниту едно спротивно мислење од она што го има таа. Во поглед на религија, политика, животот и сите појави и процеси во него. @Rama