Има група на луѓе тука со кои ни се поклопуваат ставовите околу горе-долу сите сфери и теми на дискусија, ама вака комплет и со карактер и темперамент најнајблиску ми се @Tan4ence и @sweet-cherry
На форумов според начинот на кој пишуваат, најслична сум со @Dust , @Dadusicka , @Justicija и @Mr. Right - тоа е тој темперамент, веселост во постовите, дружељубивост , 80 % се пронаоѓам ! Кога станува збор за искреност , капа им симнувам на @WildMk и @Gosh - алал да ви е, континуирана искреност без промена на начинот на изразување низ темите , така да со голем дел од нивните мислења 100% се согласувам.
Да направај апдејт на темата после 2 години. Верувале или не, до ден денес сеуште најголема сличност пронаоѓам во @Dust , @Dadusicka и @Mr. Right @Justicija премногу слабо ја забележувам на форумот последнава година, да бидам искрена, скроз изгубив трага од неа и нејзините коментари оти се занесов во читање други форумџики( регистрирани 2010 -2015 ) , се надевам ќе се активира женската пак. Е сега кај апдејтот Во групата искрени личности ќе додадеме уште една @WildMk - ми беше фаворит 2018 година, пред некој ден те критикував во една тема дека се имаш сменето , ама во твоја одбрана застана @stetoskop , па ја смиривме топката. @Gosh - тука нема промени во искреноста @Bridget - дури во 2019 те забележав на форумот ( со оглед на тоа што се активирав на форумот 2018 , причина што почнав да те следам е еден од коментарите на @Bender Rodriguez каде те има фалено за твојата искреност , па сакав да се уверам во тоа.
Најголема сличност имам со... @♡BuBaLe♡ и @Biljarkata Бубале ми е сродна душа Со Билјарката сме исти со таа разлика што јас немам толку широки познавања ама може до искуството е
Не знам баш . Јас сум човек што се прилагодува на секоја ситуација , па во зависност од истата формирам мислење за одредени теми . Се трудам секогаш да дадам свој личен став на темите , и мое видување на ситуацијата . Ако нешто сум искусила , се трудам да го објаснам и пренесам на најдобар можен начин , за да може и друг да си помогне себеси . Сакам да делам совети ако сум имала искуство со иста или слична ситуација . Е сега , не знам баш дали имам " близнак " на форумот со сличен или ист карактер и начин на размислување . Ако имам , нека се јави слободно ќе продискутираме на повеќе теми .
Со @Rama Секогаш кога ја читам, исто како да се читам себеси. Човек ќе си помисли дека близначки сме, а не роднини. И @Vitaly го имам читано, мислам дека скоро за сѐ исти мислења имаме, но не баш скроз сите исти за разлика како што се согласувам со Рама.
Да пишам во темава после 4 години. И ден денес НАЈголема сличност имам со @Dust Ептен добро се познавам каква сум и дефинитивно ко правам анализа, сличностите ми се поклопуваат со @Dust . За жал другите членки во кои пронаоѓав сличности со мене , не се толку активни , па во моментот не можам да набројам втора или трета личност од форумот што можам да кажам дека е слична на мене.