Се е до вкусот...На пример за мене како "само овој автомобил да постои" http://www.mycarforum.com/uploads/month ... 703417.jpg BMW 320i
Незнам за вас, јас денес очекувам да ми се падне Астрава на Добра Вода, дали е за девојка или не немам појма ама топ ќе ми дојде.
Не е само купи кола,за бензин пари плус. Сега ако можеш да си дозволиш океј е да си земиш некој по јака шо повеќе троши Ренолчето не троши ногу а глејте шо е срцкасто А мене в срце ми лежи оваа
Е што има везе дали е за девојка или за машко Да не треба женските коли кои имаат д*нда да си купуваат Извинете Да не бидам оффтопик,јас си сакам Волво најдобри коли ми имаат.
Марли, оваа не ти е лоша. Ауди, јака машина Како жена во машкиот свет ќе понудам нешто за малку похрабрите и на рака постабилните Морска бура на тркала: "лета" со 350 km/h напојувана од солена вода. Најнова мода Тест возење велат бесплатно е Спојлер
^ E да jaka e,.. не е за низ град многу троши ... Али твојава озбилна стварно е баш девојачка ... оно не е лошо да се проба поготово на отворено... тука негде на Водно ако може е најзгодно...