Ima dosta izbor, zavisi koj vo kakva uziva, no najvaznoto mislam e da bide automatik Mene omileni mi se Audi 7 i Hyundai ix35
Spored mene Za devojka pocetnik e ok polovna kola Za devojka vozac nekoe malo kolice Za zena nekoja jaka sportska kola/dzip da se cuvstvuva mokno vo nea
Оти по дифолт за девојка мора да е мала кола, смарт или мини купер или штотизнам... Не мора генерализации врз основа на полот и моделот на автомобил.Ако некој маж сака да вози на пример буба, не значи дека ќе му се намали машкоста. Јас сакам џип да возам.Теренски и тоа.
Девојки деновиве барам количка некоја да си земам, половна не многу скапа, дизел и по можност мала колку за почеток додека не стекнам искуство и да биде женска најбитно До сега разгледував но добредојдено е секакво мислење
Слично нешто на ова е моено Хјундаи И10 , само што јас не сакав такво , сакав стара некоја за да не ја жалам ... Тоа и се деси , месец после салон ја сефтосав во стуб (од сонце ослепев буквално) Од тогаш ја возам на дечко ми ,по потреба Иначе дајте мажи препорачајте некоја мала, бензинец само да не е стартна ко она моено , да дувнам на гас мислам ќе лета... Башка кумплугот е катастрофа.
Мини куФер ( купер де ) . Уствари би зела повеќе од една . На минито имам голем мерак . Онака баш женски ми се , посебно шампањ боја . Би избрала кабриолет поради пеколниве температури , па и за чалам ( само малку чалам ) Прегломазно за у град ( за не толку обучени шофери и редовно ненаспани како мене ) bmw m3 кабрио чисто за ако фати гужва на стража на пример . Jeep Wrangler ако некој ме изнервира , и за терен ( сакам планини ) . П.С. би му ставила гума со подобри крампови , за подобро да ги смачка сите што ме нервираат