Јас највеќе сакам џип , На канал 5 турската серија Елиф што е ако се сеќавате на Арзу таа возеше џип . Е таков сакам А иначе обожавам и bmw
Јас читајќи ја темава сфатив дека не сум можела поженска кола да одберам од моето Фиќо. А демек феминист
Како ми иде на живци кога ќе ми каже некој Хехе, купи си некоја помала женска кола. Демек женско си па не знаеш да возиш/паркираш. Е неќам бе, неќам мала! Е ваква сакам за инат.
Јас сакам Мини купер. Да си го носам секаде со мене и по потреба да си го спакувам и во ташна дури ако сакам. Дал е „женска кола“ или не не знам, ама на кој не му се допаѓа, нека не ми влегува во неа и нека си оди пеш.
Јас сакам jeep wrangler, не мора новите, може и серија од 2003-2006, по можност жолта или црвена боја нели како за женско Моментално возам форд фиеста, помала како за прва кола а и искрено не сакав да кревам голем кредит и да заглавувам со банкте подолго од 2 години. Ама здравје ако не е wranglerot тогаш ќе биде suzzuki jimney, битно да е 4x4
Женска и машка кола?! Не ја разбирам поделбава. Познавам жени кои возат двокатни автобуси и мажи кои не ги бива ни за Смарт, а и обратно. Сметам дека секој треба да си одбере возило спрема своите желби и умешност во возењето. Јас возам џип, илити ко што би се рекло- градски кросовер. Имав можност да сменам неколку коли и мислам дека најдобро се чувствувам во кола која е повисока ( поради прегледност, тротоари, дупки и сл) и е со автоматски менувач. Мојата моментална желба е Bmw x2
Хаа ме изнасмеа и јас си викав сакам мала кога го зедовме џипот по лесна кола немав возено прегледнос и сигурност на прво место и лесен за паркирајне се гледаш но радоста ми траеше само една година мм го продаде зеде мерцедес уште не можам да си го преболам а беше киа соренто
Се приклучувам и јас во групата жени што сакаат џипови . Идеална марка Jeep или Range Rover, може и новите Peugeot 3008 .