Секој период од летото е убав за одмор, но според мене најубаво е од 20 јули до 5 август - денот е долг, касно се стемнува, па имаш цела вечност за на плажа!
Најубо е од ко ке ти завршит менструацијата без завркавање ние според то планираме хахах да можам ко чоек да уживам Иначе почеток на септември
Почеток на Септември месец ,е најубаво.Тогаш и водата и воздухот се со слични температури.А и можете цел ден на плажа да сте,да уживате цело време.Така ќе го искористите морето максимално. Ова ви е од лично искуство женски
„Најдобра дата за тргнување одмор“ за секого е прича за себе. Секој си има свои критериуми за тоа кога е најдобро да се оди на одмор. До оваа година секоја претходна одев во јули или август во топ сезона. Оваа се смени планот па отидов н1 18 јуни, и не да беше убаво се изнаушивав, е сега сакам да отидам некогаш и во септември за да синаправам споредба, за да знам во иднина во кој период да одам. Јас сум човек кој оди на одмор не за да лумпува по кафани и дискотеки, сакам мирен одмор, зборувам за навечер сакам прошетка, некаде на пијачка или вечера и рано околу 12 да сум си заспана.
Втора половина на Јули или Август до 20-ти, убаво е и после тоа, само што денот е помал и попладне помалку се седи на плажа.
Крај на јули, почеток на август. Додека уште е подолг денот и водата е баш топла. Секоја година овој термин одиме на одмор.
За голем дел од Грција најлош период е август поради медузите.. Е сеа зависи каде се оди... Иначе мене ми е многу жешко тој период Преферирам крај на јуни и почеток на септември..било каде. Особено Турција
Za najeftino da pomines-Maj,pocetok na Maj.Odnosno den potoa. Za normalen odmor kraj na Juli -Pocetok na Avgust.
Крај на август-почеток на септември ми е најубаво. Така бевме и ова лето во Аланија, жешко беше, морето супер топло. За Турција може и подоцна, цел септември и октомври има аранжмани. За Охрид, јули. Ама, секогаш ми е ладно езерото.