smetam deka e najdobra zimskata ljubov bidejki koga nadvor vrne duva veter i studeno e mnogu mene mi e najtoplo .peperutki mi letat krvta mi vrie eeeee zalubena sum uste.
Не би рекла дека годишните времиња влијаат на тоа каква ке ти биде љубовта Ама еве ако можам да бирам во пролет најдобро
И јас мислам дека пролет е годишното време на заљубените....ммм...се е распеано разиграно, а јас сум весела и скокам од радост! Мислам дека поубаво од тоа нема! Во зима па и не е многу раманти4но зошто нема да се осеќаш пријатно кога ке врне дожд и ти ќе бидеш жива вода или ќе ти протопат патиките и чизмичките па ајде наредната половнина од месецот ќе лежиш дома болна. Незнам дали се согласувате со мене, но го мразам ова времееееееееее :evil: Сакам Пролеттттт !!! Ммммм Иако мислам дека годишните времиња и не се баш мнгу важни во љубовта!!
mislam deka godisnite vreminja nemaat mnogu vrska kakva ke e ljubovta, no sigurno, sekoe od niv nosi razlicno dozivuvanje.. mene zimata mi dava sigurnost toplina vo vrskata, nekoe mesto koe e samo nase, na mene i na decko mi, nekako e misticno skrishno, vistinsko i silno... proletta da, e raspeana, vesela, topla da se setkas, letoto isto taka, sepak esenta i zimata pogotovo mi se pomokni..ti dozvoluvaat da stignes najdlaboko, najdalecno, sekoj dozdliv den ko da ti nosi samo novi prekrasni iskustva
ХМ најубава е да....зошто не се потиш Кебенце мх мх мх милина....Се шалам! Незнам некако поопуштена сум во зима..Самата атмосфера, снегче крцка под нозете, уфф кога само ке се сетам.
Јас мислам дека годишното време нема врска со заљубеноста, кога сме заљубени еднакво сакаме и во зима и во пролет, лето и есен, но доживувањата се различни, а тоа не значи дека се само во љубовта. Во зима можеш да создадеш милион спомени и да имаш преубави поминати денови не само со дечко, туку и со друштво и со сите они луѓе со кои се чувствуваш пријатно.
Зимска љубов, па... И вака и така-не може нешто да не го провоцира. Зимно време провоцира тоа што носиме 500 партали на нас, па е голема возбудата додека се соблечат сите тие партали, а летно време провоцира голотијата, па тера на закачкање. Летно време е добро, пружа добри можности за (брзи) авантури-на плажа, на тераса, под туш со младичот, а зимно време-да, стварно не се потиш, ама коа ќе се збутате под тоа кебиња и јамболии-исто како викинзи. Секогаш е право време за љубов, а највише тогаш кога не ти се може.
Максимално се согласувааам* кога надвор е ладно и неподносливо, ние уживаме гушнати и стоплени некаде домче
дефинитивно е најубава зимската врска. колку е само романтично да се штеаш со тој што го сакаш додека полека си вее снег. па у натре да си се топлиме
Добро е има и некој друг што мисли како мене, обично сите лето ги асоцира на љубов ама јас не мислам така, во зима се е поубаво
Ехх зимска романтика...Надвор се што капне-замрзне,а јас и тој излезени се шетаме на снегот гушнати со црвени обравчиња
Ама дали вие сте сериозни со темава?! Зарем постои зимска љубов? За вас значи има и есенска, пролетна и летна , а?