новите колекции на нивеа young, тоник, крема... предобри се, сите што ги користат се задоволни, и козметичарката ми ги препорача.
Ja isprobuvam kolekcijata Ziaja,za mrsna, kombinirana i normalna koza od Beaty Shop sto ja kupiv! Inace zedov gel za lice od maslinovo maslo, i tonik i krema od krastavica! Zasega mozam samo da se falam, dosta se dobri, a posebno tonikot koj sto ne sodzri alkohol, a e bogat so enzimi,mikroelementi , organski kiselini i silica, sto ja smiruva, osvezuva kozata i go regulira lacenjeto na masnotii! Ako ima nekoj sto koristel nekoja linija od Ziaja, Kolastyna, neka pise da spodelime iskustva, a voedno da im pomogneme na onie sto baraat pomos za problematicnata koza!
Nivea за ништо на свет не ги менувам нивеа производите, веке пет години редовно ги употребувам и сум презадоволна
Koza so dobar izgled moze da ima sekoj covek od sekoja vizras, no toa sekako bara sekojdnevna nega nanesuvanje na proizvodi koi se pravilno izbrani za soodvetnata vozrast i soodveten tip na koza.Sekojdnevnata griza na kozata podrazbira: cistenje, toniziranje i navlaznuvanje.Koga bi gi primenuvale ovie cekori nema sansi da nemate cista koza i ubavo lice....
A inaku jas ja koristam kolekcijata solutions od avon i sum prezadovolna ne bi ja menuvala za nisto , kozata mi e prerodena
јас имам користено некои од кремите од beauty shop и задоволна сум. повеќе мајка ми ги користи, тие за зрела кожа и можам да кажам дека се многу квалитетни. инаку јас како помлада си купувам шминка од таму, а за чистење на лице nivea користам
Beaty Shop........mozam da kazam samo WOW....+eftino......! Naredniot pat koga ke odam vo Beaty Shop....so cela torba ke izlezam od tamo
За оние што имаат проблем со акни, од сопственото искуство (после и на други им кажав, и тие сега немаат акни) можам да го препорачам гелот за миење и кремата со цинк и еукалиптус на Гарниер, еве овие од сликата...
Јас ја користам колекцијата Boreade на Noviderm за чуствителна и проблематична кожа...и сум презадоволна....
Девојки кои производи за целосна нега на лице се поубави, лептен или на докторс ? Се двоумам помеѓу овие две од кои да купам или би ми препорачале нешто трето ? Нивеа имам користено таа одпаѓа.
Лукс за лептен не знам да ти кажам. За докторс дома имам прашок и крема од камилица се и двете против акни. Нема благе везе. Никаков ефект. Ги купивме за сестра ми, и џабе. Така да малку сум јас скептик за докторс, што не мора да значи дека другата козметика за нега на лицето им е исто така лоша.
Јас имав користено колекцијата на Докторс од камилица и имаше ефекти на почетокот, ама откако го земав второто шишенце лосион некако ептен беше сменет и чуден лосионот.. и веќе го немаше тој ефект како на почетокот.. Пробај јанг дерм.. не се скапи а се добри..
Јанг дерм е многу убава колекција ама за многу млада кожа, јас користев лосион, крема и пудра ама во пубертетските години (13-14) Нема ефект на кожа по стара од 18-19 год. Не знам ти Лукс колку години имаш. Ги има во сите аптеки и сите производи се по 70-80 ден. воопшто не е скапо, многу ја сакав целата нивна колекција ама кога бев мала
Јас ги користам јанг дерм, лосион дневна крема и нокен гел и сум многу задоволна..лосиони имам потрошено 3 по ред..брзо ми идат евтини се и стварно ја вадат нечистотијата.. нокната крема ми е скоро пред фрлање а дневната ми е прилично полна пошто слабо ја користам.