Најдобриот секс кој никогаш нема да го заборавам беше со две многу згодни Србинки кој ги запознав случајно на одмор во дискотека. Ни тргна муабетот и едната од нив предложи да одиме во друга дискотека на другиот дел на градот. Фативме такси и кога стигнавме на местото тие излегоа први и јас платив 20 евра такси. Веднаш по излегувањето од таксито тие си отидоа дома. Диското беше спроти нивниот хотел. Тоа беше сексот кој никогаш нема да го заборавам.
hmmm na odmor na krf vo grcka jas togas 24 taja 31 tolku jako go pusese so se slusase kako da otvara sampanjsko ,plus pozi so negi imam i sega so devojkata probano
Пред 5-6 години на кровот на еден бар (кој воедно е и летна тераса). Терасата работеше само кога барот внатре се полнеше па така таа вечер беше затворена. Се запознавме таа вечер, по неколку пијачки се качивме на терасата на воздух. Терасата мрачна со по некоја пригушена светилка, по некоја маса, сепаре и ние двајца пијани и напалени. Почнавме да се лапаме, да се стискаме. Легнав на сепарето, легна и таа врз мене. Почна да ми се трие од панталоните. И го подигнав фустанчето и ги соблеков гаќите кој веќе и беа "помочани". Ме раскопча и почна да ми се набива со сета сила. Менувавме позиции а таа стенкаше на цел глас. Занесени во сексот повеќе не ја слушавме музиката и вревата од долните спратови. По некое време свршив. Таа веќе неколку пати. Се облековме, ја качив во кола и ја однесов дома. Попат скршнавме во една темница. Да направиме уште една сесија.
Seks so edna drugarka od sredno. Ne bevme se sretnale dolgo vreme posle maturata ja student i taa prenokuvase kaj edna drugarka nejzina se sretnavme usput i otidovme na kafe pa ja viknav kaj mene posto bev sam i taka se sluci da padna seks da ne navlagam u detali
На планина пред 2 недели. Лажев дека сум на Д фест во Дојран и така си уживавме 2 дена на планина и секој саат секс...
-покрај мавровско езеро..у природа на едно ќебе...знаеш дека у секој момент може некој да наиде ама си тераш кејф -на хауба исто по пат накај Маврово...ни текна и застанавме -дур имаше состанок преку тел дома...он збори битни работи јас го соблекувам надоле и му се наместив ..наеднаш ‘изгуби’ мрежа тел -кај него на работа...кога му дојдов само по мантилче и долна облека ....11 години зад нас..имало мн вакви нешта
@joy1 ова со телефонот ме потсети на машината за перење. Бевме во станот на едни пријатели и си вршевме работа на машината. Вечерта се јавува пријателката да ми каже дека машината и се расипала. Душата и ја извадивме на машината.
Џои... На хаубаааа оуууу јееее!!! Во хотел!!! Е многу сакам во хотел, не знам шо ми е На наша Термо печка!! Струја ме тресна еднаш од таква работа !!!