интересна тема... значи дефенитивно нажешките сексови се после караница, па таков бече и мојот а отидов до кај него само да му кажам бај бај братле крши глава, ама испадна секс за паметење ... оф леле убаво го вика дечко ми ,,машкиот полов орган,, МИРАЧОТ !!! хахах
E da de shame on me, super si opisala se, na ovie im se prisaka od tvojot post pa posle vulgarna si bila.Me iznasmea, se pronajdov vo napisanoto
па ги има неколку што се баш незаборавни од поубавите би го одбрала дефинитивно првиот дојде ме зеде добив букет црвени рози ..и главното хмм..ми го намачка прво грбот па мешето со чоколаден прелив и ме лижеше а јас горев од возбуда , романтична музика, коктели ..имаше многу миризливи свеќи, ма совршено беше од почеток до крај ..
Браво Дарки..Колку убаво си ни опишала Секоја чест..! Додека го читав постот, баш ве замислив интересно..
Секој нареден , т.е. последен или не знам како да кажам ми е понезаборевен . Би рекла последниот , завчера
Па имало повеќе пати кога сум си рекла аа овој пат нема да го заборавам Ама би го издвоила сексот на Н.Г. Така убаво ни почна годината со дечко ми...Од кафаната каде што славевме,отидовме со уште некој од друштвото кај еден негов другар дома.. и во wc-то..уффф и сега кога се сетам,се ежам.. Супер ни беше,плус и алкохол у крви малце Врв Потоа продолживме кај дечко ми дома..Ептен јако си поминавме Инаку,имало и др пат кога ни било ептен она незаборавно...На пр. кај него у станот додека уште одевме на факултет..или последниот пат кога му бев на гости дома...
dobredojde vo klubot ama ne se sekiraj ke dojdat i nasite 5 minuti [/quo и мене ајде приметеме ви клубот уффф едвај чекам да го видаммммммм
Најдобриот секс беше кога дечото се врати од Словенија каде работеше 8 месеци, од преголема возбуда за време на односот ми надојдеа солзи во очите.....