Кои беа најдобрите македонски емисии прикажани на нашите телевизии за минатата сезона? Гласајте за вашиот фаворит и напишете го неговото име во секоја од категориите Најдобра детска емисија Ај ти замижи (Сител) Во светот на децата (Скај Нет) Лилипут (А1) Пет Плус (Телма) Најдобра спортска емисија Спортско студио (Сител 3) Топки Плус (Канал 5) Македонски спортски легенди (Наша тв) Спортрет (АБ Канал) Најдобра контактна емисија Пулс (Алфа) Заеднички ручек (Канал 5) Не дека се мои (Телма) Вртелешка (Канал 5) Најдобра хумористична емисија Балкан бенд (Сител) К-15 (К 15, Алфа) Зевзекманија (Канал 5) Еднооки (Канал 5) Најдобра политичка емисија Х/0 (Канал 5) Во центар (Канал 5) Отворено со народот (МТВ 1) Студио 2 (А2)
Јас гласам за „Ај ти замижи“, ептен ми е интересна емисијата и тој Ивце Пивце како знае да им го сврти муабетот на дечињата
Најдобра детска емисија Ај ти замижи (Сител) Најдобра спортска емисија Топки Плус (Канал 5) Најдобра контактна емисија Заеднички ручек (Канал 5) Најдобра хумористична емисија Балкан бенд (Сител) К-15 (К 15, Алфа) Зевзекманија (Канал 5) Еднооки (Канал 5) овие сите ме засмејуваат, па гласам за сите Најдобра политичка емисија Х/0 (Канал 5) Во центар (Канал 5) Отворено со народот (МТВ 1) Студио 2 (А2) а и овде, кај сите се водат дебати на актуелни теми
Од сите овие ги гледам само Зевзекманија и Еднооки,ама па во иста категорија се.....Сепак,Зевзекманија го има мојот глас. :y:
Најдобра детска емисија Ај ти замижи (Сител) Најдобра контактна емисија Вртелешка (Канал 5) Најдобра хумористична емисија Зевзекманија (Канал 5)
Најдобра детска емисија Ај ти замижи (Сител) Најдобра спортска емисија Топки Плус (Канал 5) Најдобра контактна емисија Вртелешка (Канал 5) Најдобра хумористична емисија К-15 (К 15, Алфа) Зевзекманија (Канал 5) Најдобра политичка емисија Х/0 (Канал 5)
Најдобра детска емисија Ај ти замижи (Сител) Најдобра спортска емисија Топки Плус (Канал 5) Најдобра контактна емисија Пулс (Алфа) Најдобра хумористична емисија Балкан бенд (Сител) Најдобра политичка емисија Во центар (Канал 5)