ептен ми остај добар впечаток. Епа ајде тогаш, се гледаме таму ------------------------------------------------------------------------------------------------- Други места за искачање?! Ајде девојки да ја разработиме темава малку
Може прашањево не ми е баш за тука ама немам кај да прашам. Ќе може некој да ми објасни каде точно во Аеродром се наоѓа пица ресторанот Every Day? Слушам дека било многу убаво Фала однапред
Every day ти е некаде позади големата зграда на ОNE, кај желечничка што е. Ќе го поминеш Ред- кафе (знаеш каде е? ) и после тој паркингот голем имаш само една улица каде уствари вртиш десно (на ќошето мислам дека на бандера имаше реклама / патоказ за еври деј) и има една долга голема деловна зграда, епа во таа, на крај коа ќе ја одминуваш, пред да почнат стамбените згради ќе видиш локал од лево. Се надевам ме сфати
Така швалерско мирно? Малку сум ги забораила локаливе, може некои се затворени, така да не ми замерувај ама еве некој предлог центарски: во зебра тие кафичите, by the way (накај црниче), Рандеву на водњанска, Бариста кај триумфална (ама ова не знам дали уште работи, го немам нешто приметено во последно), спроти кузман - домот па се до кружното имаш неколку мирни такви, и овие сите на ул. Македонија се мирни во текот на недела попладневно време... // Аеродром: кај три бисери имаше едно ама забораив како се викаше - со англиски или амерички мотиви беше (мислам дека лондон - фазон беше, а може и њујорк ), еве и ова Еври деј е лабаво.
Да. Од булеварот , скршни на улицата што е меѓу зградата на Оне и таа другата зграда, а не од улицата од што го дели Оне со колосеум и таксистите таму (не дека не моеш и од таму да стигнеш ама боље за снаоѓање е преку оваа првава што ти кажувам) и уствари цело време од коа ќе ја фатиш таа уличка цепаш право и на едно 2-3 минути пешадија ти искача Ред-кафе и потоа ги следиш инструкциите од претходниот коментар
feministki sakav da ve prasam dali zanete nekoi dobri mesta kade sto moze da se napravi humanitarna zabava? ali da bidat vo opstina gazi baba?
Станица 26 ти е на едносмерната улица позади Рамстор. На раскрсницата не продолжуваш нагоре по Водњанска накај Водно, туку вртиш лево и се вклучуваш на едносмерната.
Најпријатни места за мене се Џовани во Лептокарија, Аванти во ГТЦ, Менада и Бела Виста ми е фино ама само во лето, надвор кога имаат маси. А од дискотеки, летно Колосеум.
Битола - all time favorite ми е Порта Џез. Денски низ недела има опуштена атмосфера со џез и блуз во позадина. За време на викендите, кога има DJ не е нешто посебно, но кога свири бенд во живо се прават ептен добри забави. Dante денески не сум седнала никогаш, ама затоа навечер е предобро, особено викендите кога има dante тема. Legend исто така е едно од најдобрите места за кафе и пијачка. Најдобри ноќни клубови се Positive club и Lektira kabare, дефинитивно.
Glupo prashanjevo ama da ne znaete kade e mestovo, ili kade mozhe da se pijat? 15 imam zatoa gluposti prashuvam izvinete, me interesira samo