Па тоа ми беше прашањето да не е повеќе од 150-200 , зашто негде по дискотекиве знаат да опнат 300-500 и тоа барем мене ми е скапо, незнам за други Фала во секој случај
Ама затоа за викенд станица 26 колат, еве претходниот викенд, сабота мислам, беше 500 денари влез А тоа незнаев дека четврток е free, фала на инфо
кафе ли на млечен. пријатно, опуштено, а во зимски денови нема подобро од чаша греено вино со цимет и портокал
500???? Нема шанса никогаш никаде толку влез не ми наплатиле.Во Vox и Станица не сум била ама не верувам дека е повеќе од 200 во Вокс.
Дај за вечер предложете некое место за излегување лабаво, некаде најчесто што има слободно место да не мора резервација
Некое место каде е во ред да излезеш сам? Во Џубокс имам одено пред некоја година, разбрав дека таму излегувале постари и не ми се допадна воопшто. Мал простор многу народ, не можеш ни се свртиш, камоли да седнеш како човек, се е резервирано којзнае колку време од напред. Единствено ако нешто се променило во меѓувреме, ако знае некој нека пише.
Бела виста, Ајриш Паб, Гнездо пристојни места. 7 грамско за кафе муабет ми е врв. Ред Кафе за храна. Плаза Де Торос за сендвичи исто.