На памперсот има но само на 1и 2. Од тројка нагоре нема..и премиумот има. Други немам користено.. Може има и други
уу премиум ги неќам грди ми се и мирис имат некок јас зимам памперс овие актив драј ... 2ка уште еве а користам ама ќе мењам на 3ка следен пакет во план не сум заприметила па ич такво пакување до сега нешо посебно пиши на нив или сликце нешо да не ги имаш сретнато по нет да ги видам .. ~ бонус прашање знам тука некаде сме а гледам и кај тебе а дуплира тежината смени ли на 3ка ти колку се поголеми тие разлика ? овие веќе скрос и се таман онака ..
Samo pampers premium i babylove 1 i 2 imaat indikator. Tuku mami sto e so babylove 4 jumbo pakovanje nikade nemozam da najdam. A i gledam dezenot go smenile...
Земи си 4+, не се многу поголеми од 4, покомотни се, бар на моево. Јас од 5-6 месеци му земам 4+ на малово.
Напред како точно насредина една линија.. Бледо плавкаста а кога е мочкана како жолто зелено.. Менува.. Многу покомотни му де.. Јас веќе втор пакет до пола имам искористено тројка. Таман се.. Зс првово пред 3години имаше и 3+со поголема апсорпција, ама сега гледам само 4+. Овие измеѓу бројки мене многу ми се најдоа.
Прашање до оние што користат Пафис. Многу чуден мирис ми има последново пакување 4+. Чиста пелена не мириса толку јако, ама измокрена мириса ужасно. Се мислев урината да не му мириса па пробав ставив Виолета и беше ок. А и материјалот како подруг ми изгледа???
Сите ги испорасипаа веќе, бејби лав сменија дезен и мирис имаат,па ај место тие пуфис земав и мириса исто како што викаш ти. Наредни веќе стварно незнам кои да му ги земам. У вечна ворба со пелени сум
Внука ми почна со Pampers, ама имаше алергиска реакција, па ги сменивме и ги користиме Canbebe. Бевме задоволни, ама неодамна нешто го изменија квалитетот на истите, ама во фаза сме на одвикнување па ќе видиме. Јас ќе му ја мислам за моето
Јас избегав од бејбилав. Не ми пропуштаат, ама квалитет сменија, дезенот е поубав сега дека нема розево. Ама и памперс зимам од Рамстор, не е голема разлика од Бејбилав и на нив се префрливме, топ се и овие не ни пропуштаат. Од Јес Бејби одма се исфрли, Кан бебе ни пропуштаа. СМе пробале повеќе видови, ама бејби лав ми беа најтоп. Штета што ги расипаа...
Бејби лав одамна немам купено, тие ми беа број 1, секогаш кога одам Ск купувам, штета баш ако ги расипале. Даиперсот зимата ги користев, не се лоши, ама за лето дебели ми се. Уште Виолетата ми останаа како едни од подобрите, а и читав скоро едно истражување дека Виолетата се најдобро впивливи и тоа во конкуренција на најголемите светски произведувачи на пелени. Едит: еве линкче http://www.crnobelo.com/novosti/dom...t-na-peleni-i-otkrieno-e-koi-najdobro-vpivaat
Како ги расипале БејбиЛав? Мене исти ми се освен дезенот што е сменет. Никакви промени не сум приметила, а еве, редовно купувам, џамбо пакување 4+ на секои две недели.
Имам дома од старите 4ка и од новите, тие старите се помеки, др како да е материјалот. Не се исти. Овие ме потсеќаат на Бекутан мн (новиве) ...
И мене ми се исти бејби лав, освен слонот на пелената другото ми е се исто. Туку, немаше од обичниве бејби лав пред некој ден па земав од белите. Многу се грдички и бројот е за 5 броја поголем, да знаете да не се зезне некој својот број да го земе, не се исти.
4+ земам за моево од негови 5-6 месеци, сега има 10 месеци. Имам купено сигурно барем десет џамбо пакувања, сите исти беа. Како што кажав претходно, само дезенот е сменет, овие имаат лавче на пелените, друго ништо, исти се како претходно, немаат мирис, меки се. Еднаш зедов Пафис, дури бевме во Охрид, немав време пред тргнување да одам до ДМ, исто супер се покажаа. Art&Dry беше пакувањето, слични се со БејбиЛав, можеби малку покрути, нив би ги користела ако снема во ДМ.
И мене бејбилав ми се исти, не осетив разлика. За големата користам 5 ка,замалиот и 1 и 2 ка, сега земав 3 џамбо пакет ама не ми е отворен уште. Сеуште.ми се број 1 пелени.
Онака пишав за четворката,да се надоврзам на муабетот, извини ако нешто се осети загрозена од коментарот. Не сфаќам зошто одма мора у негативен контекст да се сфаќа, колку што знам тука општо дискутираме али у реду е...
И јас користам 5 не забележувам разлика, а не мирисаат воопшто ( за разлика од памперсот кои секогаш мирисаат). Инаку, пред некој месец донесоа некои со животински дезени, и тие се во продажба.