Јас за почетокот купив памперс, и во болница памперс му ставаја и постојано беше прокиснат. На 2 сати му сменував. И си купив од ДМ babylove и сум презадоволна. Така ми останаја 2 паковки од памперс.
Jas do 13m isklucivo pampers koristev. Probav 2 3 peleni od canbebe i babylove, ama ne gi smeniv pampersot. E sega eve 2 3 mes kako diapers zemam za denski a za navecer sme so pampers pak. Zadovolna sum od Diapers! 169 den 20 peleni
Bekutan 5ka najgolemo pakovanje koja cena se? Kolku peleni ima i dali se negde na akcija momentalno? Imav nekolku testeri doma, pa iako pokruti i podebeli od Pampersot ne mi se gledaat losi
Можно е, не викам не ние една година ги користиме до сега на прсти може да се изброи колку пати ни пропуштиле т.е кога ни беа големи најмалото бројче и некпгаш кога нема добро да му ја наместам.
Probaj gi minnies of ramstor nema koi peleni ne sme gi probale ( mama mnogu saka da menuva ) i ovie mi se ubedlivo najubavi do sega, a i cenava milina
Знам дека темава е за најдобри пелени, ама морав да се пожалам за памперс гаќичките. Луѓе мои, а со нив, а без нив. Пропуштаат на велико, моч протекува од сите страни, секој божји ден заперувам , ми се смачи. Истите такви гаќи од бејби лав ми изгледаат подобри, ама од памперсов не сум задоволна. Некако нема можност убаво да се рашири пелената и се да опфати. Ги земав дека сме на одвикнување ко за полесно, ама потешко ми е. Имав и претходно вакви земено, ама па немав волку лошо искуство. Што е работава, навистина н е знам.
Lele ubavo shto pisha, fala ti. Mislev da zemam pants zashto ne dava pampers da mu namestam. Abe pola saat menjame pampers ej. Mislev spas kje se tie ama ochigledno ne znachi..
Од бејби лав ми се подобри. Чудно ми е само што имав вакви од памперсот пред два месеца и немав проблем, ама сега имам, ама секој секој ден. Се стуткуваат и така пропуштаат додека детето седи и се придвижува. И во дел од секунда е лом. Ќе одам пак со бејби лав гаќичките. Добра замисла навистина, ама испаѓа треба да имаме и регуларни и вакви. А дека полесно се ставаат тоа да.
колку се поголрми памперс 4ка од 3ка колкава е разлика ? .. на мала приметувам а жилат странично овие .. а не и се мн тесни .. Совет ?
Синко веќе 1месец ја користи 4ката ( за некој ден ќе прави 5месеци ). 3јката му правеше линии на бутчињата, ептен го затегаа. 4ката е онака покомотна и не го стега, ем кога ќе се набабри од мочкањето не затега и не се прави како топка напред. Земи слободно 4ка. Све зависи од килжата на бебето.
она е околу 6 500 а овие пишеше од 8 дека се и не бунеше малце .. е баш така на бутчиња линии и праве
Слободно земи и ги 4ката. Ако не, за проба земи помало паковање. Таман ќе и се комотни 4ката и ние од негде 6ипол/7кг почнавме со 4ка.