Добро смислено но глупост според мене. Па на допир преку облека се осеќа дали е мочкано бебето. А и додека го слечеш да ја видиш линијата ќе ја видиш пелената колку е полна Знаете што, пуфис 6ка дали има? Немам сретнато а ми треба за навечер.
Не ги сакам канбебе не ни одговараат . Штета баш. Сега за навечер виолета користам 6ка знаат понекогаш да пропуштат, но и синко многу мочка
Pampers сигурно има бр.6, а да видиш во ДМ Бејбилав дали имаат. Знам дека имаат во Германија, ама кај нас не знам дали носат, не сум обрнала внимание.
Јас земам Џамбо пакување зависи Дајперс се сега на попуст во Зегин околу 450 ден. И Виолета се тука негде со цена. на фб видов сега некој пелени ги фалеа minies ги имало само во рамстор ако имаш во близина можеш да видиш. баш и мене ако ме носи пат накај рамстор ќе си земам цената воопшто не е лоша. ако има некоја членка што ги користи нека пише мислење.
Јас користам пампер 2 и ми пропуштаат ноќе скоро секоја вечер ама и преку ден.Сакам да ги сменам па незнам кои да ги земам.Кажете мислење
На маливе им ставам Yes Baby пелените од Зегин и презадоволна сум. Ги користев Памперс Премиум, но нема некоја разлика со овие од Зегин.Само цената три дупло поскапа.
Да,само во Зегин ги има. Ако не се лажам 249 или 349,види на ФБ.Супер се.Ние можеби 6м ги користевме. Се извинувам што одговорив неповикана
Да,тие се. Иста цена имаат сите бројчиња. Околу 370 денари се. Мене таман ми се, ни крути-ни меки. И за големата порано од нив користев 5 и 6 бројче. И само во Зегин ги има
Na mojot stavam pampers a sum gi probala ovie i bekutan. Moeto iskustvo e slicno so mnogu sto sum gi procitala ovde i po fb. Brojceto e pomalo od pampers, propustaatod edno mocanje i se nafrli dolu
јас ги користам миниес имам пишувано понапред, меки се не пропуштаат и цената им е супер, мислам нема пелени кои не сме ги пробале, горе долу сите ми биле исти, овие покрај виолета и пафис ми се едни од најдобрите.
Nie veke odredeno vreme koristime Violeta i sum mnogu zadovolna. Nitu ednas mi nemaat propusteno, ne mirisaat loso i se so prifatliva cena, a mn cesto gi ima na akcija.
И нас кога ќе ни пропушти знаеме дека треба поголем број Користиме памперс од старт , не би менувала. Мислам дека сепак се најдобри и самата цена кажува( иако не секогаш е правило). Од аптеката ни дадоа примероци бекутан да сме пробале, ставив и извадив , тоа ко картон е пелената
Индивидуално е кои пелени се најдобри. Моиве од Памперс имаа пеленски осип, и двајцата. Среќа на време приметив кај првото дека е од пелените, па реагирав на време, а кај второво бев ептен претпазлива, ама реков ќе ги пробаме, може се подобрени. Но исто беше. Од една пелена што му ја ставив лом се направи, а малово никогаш немало проблем со осип досега, освен од Памперс.