Ние користите памперс па сменав на кан бебе до 6кг мислам беа ама многу мали и пропушта ги потрошив и пак памперс земав пропушта ама не секогаш синко ми е мочле големо а за бекутан ми има кажено вработена во алкалоид да не ги користам нив никако
Кан бебе 2 се помали од памперс премиум кер 1. Бекутанот не ги сакам поради крутоста, ги добив на поклон и сум задоволна, не пропуштаат. Од памперсот многу не сум задоволна. На Виолета се убави.
Ние почнавме со памперс премиум. Во меѓувреме земав да ги пробам пафис, абе газето лом му се направи. Вратив на памперс и сега ми е страв да пробам било што друго.
Ние користевме кан бебе супер се сега во рамстор виолета се на акција па земав од нив и исто сум задоволна многу.
Јад користам babylove од ДМ и сум задоволна имам пробано и pampers baby dry и тие се убави ама дупло поскапи.
Моево на два месеци тројка користеше. Двојка му беа мали. Не гледај килажата, гледај градбата. Пробај со 3, купи мало пакување, па ќе видиш.
зедов минис денес, слични се на канбебе. мене сепак Пафис ми се најдобри, а ако нема Пафис онда Дајперс.
Babylino od stokomak? Koristi li nekoj, zadovolni li ste? Letovo gi koristev vo grcka pa gi vidov vo stokomak epten poeftini
јас ги имам користено, мене не ми се допадна тоа што се миризливи а онака ок беа, али не се нешто евтини во споредба со другиве и затоа престанав да ги купувам. тогаш ги купив 450 сега не знам колку се.
Во рамстор виолета се намалени и плус се со 100 поени, цената им излегува 299 денари, зедов неколку пакетчиња, поевтини не сум ги начекала до сега.
Супер се. Ги користев кога стигнавме до 4 и 5 број, така што немам искуство за мало бебе со течни какушки. Вака за поголемо бебе се супер, не пропуштаат мочките А и цената е супер во однос на тоа колку пелени добиваш. Јас за цена сметање одма ја делев целосната сума со бројот на парчиња за да видам колку искача цената по парче. Овие Бејбилино се едни од поевтините.
Koristime pampers I koi drugi da zemam gazeto I se vcrvi celoto.Nemam izbor uste od mala gi koristi.Ama zadovolna sum od niv
Ако има некоја мајка со бебче што користи бејби лов пелени молам за совет. Користевме пуфис пелени 3ка и беа како големина супер, вчера и сменив бејби лов 3 ама нокеска и пушти пелената цела е утоп. Бебето ми е 3 месеци има 6кг. Дали да земам поголеми ама 4ката се од 7 до 18 кг. Ми делуваат ептен огромни?
Земи слободно поголеми. Не е ништо еден кг, плус зависи и од конституцијата. И јас 4 почнав рано да користам, некаде околу 3-4 месец.
И ние користиме baby love бебево ми е 4 месеци и користиме 5 ка има 7 кг бебето. Не се води по килограмите што ги пишува на пелените. Земи си поголемки.
Јас купив baby love од дм, демек да сменам да пробам ( сите експериментираат па ај и јас) ама знаев дека ќе се зезнам. За меки меки се, не се лоши, ама еве два дена ги користиме и на секое какање е лом. Мизерија. Му пропуштаат. И алиштата лом од страните. Кога моча не ама кога кака катастрофа. Ми останува да прежалам парите и да си купам памперс и експерименти веќе нема