какво е жити се и после 979 ги враќаат нели? следна нова година ќе знам во ноември ќе набавам за до јануари
Da da gi vrakjaat, edno vreme bea so lenor bel 1l ama ic ne znam dali bese isto okolu ng Belo so aplikacija od mk zname i eurofarm kaj gradite
Уф мислам дека големо паковање(конкретно 108 од тројка, во другите незнам колку пелени се внатре) 976, а регулар паковањето 875 и 100 враќаат на картичка(ова за сите). Цениве се за актив драј. За премиум ич не ми текнува, баше ќе оди мм после да купува па ќе пишам колку се и тие.
Одлично искуство имам со нив, супер се. Да, имаат. На сликата, жолтата линија на среде пелена е индикаторот.
На мене ми се покажаа овие најдобри со линијата. Кога е полн памперсот жолтата линија е скроз плава кога не е линијата е испреќината ако е малку мочнат. Овие се одлични за почетокот кога се следи бебето дали цица доволно или не. Ние ги коростевме 3 4 месеци. После му сменив пелените.
Мене ми пропуштаа детето ми беше цело време мокро. Користев baby love i can bebe и тие се со индикатор. Секој со различно искуство.
Јас не сум задоволна многу ми пропуштаа. Купив неколку пакетчиња пред да се породам и ете ги така стојат. Потоа сменив на baby love. Може кај вас ќе се погодат. Само не купувај многу. Земи си едно мало паковање па ако се добри ќе си прикупиш.
Јас имам и памперс премиум и бејби лав пеленки. Ги отворив бејби лав да ги користам за шорок повој. Вака интересни се - ми се свиѓа ластичето позади
Откако ги снема Слипи во Жито маркетиве, земав Дајперс и се покажаа одлични и за преку ден и за ноќе. Еве цел месец тераме, ниту еднаш не пропуштија
Кај нас пропуштаат, ем ептен пазам убаво ја местам, мала е 3 кг сме и пак пропуштаат не сум ич задоволна, се мислам какви да земам
Од сам почеток ги користам, нас ни се погодија. Навечер дека не и ја менувам и по 10 часа е па не се случило да пропушти. На почетокот нормално е да пропушти ако бебчето ти е мало.
Ама нели од 2-5 кг. се. Памперс премиум кер ни беше првото пакување и подобро легнуваат и мрежичката внатре не дозволува какето да се залепи на газето како кај овие. Ама во нашето место ги нема неможам да и купам. А менуваме по 7-8 дневно минимум, вриштиме ако има каке не го поднесува а, немаме ни месец.
Бројките на пакувањето се само една водилка за колку кг би биле. Имај предвид дека многу зависи и од конституцијата на бебето, не се сите пелени по ист калап правени. Некои бебиња имаат подебелки бутчиња, други се со поголемко стомаче... многу работи тука влијаат. Пробај број 2, па ќе видиш.
ако не сум грешка ги забораив ама мислам 2ката се од 3-5 кг или 3-6кг .. батали тоа бројките гледај како му одг на бебе секое е различно ко шо кажа анатах ние 4 почнавме да користиме уште пред да е 7 кг таа а они се 7-14 па сеа види и веќе скоро кнап и се а она е 8кг
Ако ги користиш нив, ластичето ќе те спаси повеќе пати од обилни каки други пелени немаат па содржината оди и до врат
На моето и тие му пропуштаа со обилните каки. Буквално ниту една пелена не му ги задржуваше експлозивните каки.
Мене бејби лав ок ми беа, ама споредено со памперс (премиум), изборот ми е на памперс. На бејби лав, течноста, посебно каките остануваат некако на површината, а кај памперс се впиваат и помалку и се лепат на газето. За сега ќе продолжам со нив, па здравје ќе се менува ако треба