Не, ама многу беа на површината каките. Цела ми беше размачкана. Кај памперсов некако се упива течноста и помалку е улепена.
Откако користев Pampers Premium Care никако да најдам достојна замена. Пробав Active Dry, пробав Canbebe, Becutan, Violeta... Сите се мнооогу класи полоши. Имате ли некој предлог кои да ги пробам што би биле најблиску до Premium Care? Никако не можам да ги прежалам а ми се доста скапи, затоа што малиот ми е гооолем мочко и менуваме по 12-14 пелени дневно.
Ние користиме од памперс гаќичките многу се убави. Пред тоа користевме памперс,кан бебе,виолета,дајперс,бекутан,пуфис се пробавме или пропуштаа или го стегаа. Сега со гаќичките сме раат.
Сакам да и ги сменам пелените,користевме памперс актив драјв но некако скапички ми се.Се мислев за бекутан,дали се добри?
Да јас ги користам од самиот почеток и сум задоволна, прилагодлива цена, удобни, никогаш не ми се исфрлило бебето односно нема добиено иритација од нив, многу се впивливи и не му пропуштиле до сега, јас лично сум презадоволна и не би ги менувала
Мене puffies ми се одлична пелена, мека упива брзо и не ми пропуштиле до сега. Ама додека не пробаш нема да знаеш што му одговара на малото. Сите различни искуства имаме
Користам Памперс, бевме до скоро на 2ка и вчера земав 3ка.. Многу чудни некако, иако малку ке биде измочано како низ пелена влажното да искача.. и како влажни и се бодито и шпикозните, значи не од страна туку баш низ пелена, а не е голема мочла.. по малку мочка. Користи некој, приметил ова?
Jas koristam mila pampers 2ka ama mi se nema deseno zadovolna sym, e sega zdravje od 3ka koga ke zemam ke vidam kako ke bidi.Drugarka mi so bliznacinja e koriste pampers 3ka bas vcera razgovaravme kako sme zadovolni od pelenite kaza deka e zadovolna i od 3ka ...pozz
Незнам со 2ка ми се немаше ова случено, земав 3ка мало паковање за да видам дали ке и се точни дека од 5кг е, а она е веќе 5300г.. 2ка кнап е веќе. Но вака да е влажна пелената од надвор не се случило... баш секоја пелена е влажна и од надвор, бодито е влажно дури...
Обичните.. од Премиум и жареше газето и лом и стана, а почнав со тие.. дали ова паковање вака ми се погоди, ама за парите не би требало ова да се случува, дупло поскапи се од некои пелени..
Do pakovanjeto e..za zal. Mene edno pakovanje mi bese so golemina na 4ka a oznaceno za 5ka. Srekja uste mu bea i 4kata ok inaku 1000ka vo voda ke bese
Јас премиум ги купубам 531 мкд вк еурофарм. Во веро видов цена 969 и прешкртана како промотивна нова цена да им е 539 ден. Оваа цена е привремена или? Јас од ноември од еурофарм за 531 ги земам и ептен чудно ми падна ова во веро.
Јас би искоментирала околу цената, премиум кер само на почеток ги користев и сум заборавила што како. Не е чудно реалната цена да е 531, пошто по маркетиве забегаваат со цените, одам во тинекс пуфисот 630, прашувам во зегин истите 499. Оттогаш само у аптека зимам памперс.