Mm si kupi peleni so pokacena cena a bodi ne dobi. Ne ni znael deka treba. I taa mu rekla abe i nie se bunime ama ete..a ne ni kazala deka treba bodi hahha Ova bese pred nedela negde
јас купував на 2 пати - немаше боди. Не знам дали за исти пелени збориме, ама ако ме служи сеќавање за памперс беше.
ете ти две крпи за бришење прашина 999 има со ленор а и со две гратис пак. памперс влажни марамици уште им се наоѓа низ некои ама ова во зегин .. а во кит-го маркети ако имате таму се 879 само памперс
930 во зегин нема ленор завршено е 1028 еуро ( за 4ка памперс) Ќе ги откажувам еуро дефинитивно. Џабе ми даваат ваучер се си е пресметано @wannaBeMomma немаат доволно мислам. Многу без веза или прај или не прај Маж ми оти не знаат аптекарките киснеме таму, му дале две оти првото пакетче кога го купил немало. Он си ги земал Уште му рекла таа ајде да не рекламирате
Hahahah abe smeski, ja ne gi menjam mi doagjaat 2 paketa gratis taka da mn isplatlivo. Praat akcija a ne praat dovolno primeroci
Дали некој е разочаран од бекутан 6ка? Јас ги користам бекутан од самиот почеток абе не ми пропуштиле воопшто и презадоволна сеа купув 6ка бекутан абе детево мочано од глава до пети катастрофа се, препорачајте кои други да ги земам
Јас вчера купив 3ка за проба. Ми снема пелени кај мајка ми кога бев (бебе се искака не знам колку пати), па зедов мала тројка за проба. Ќе ја дотрошам двојкава и ќе продолжам со 3. Со нив изгледа подолго ќе се дружиме
Ние на две години сме уште со 4 преку ден и 5 ноќе. Има 12 и пол кила и околу 88 цм и баш има големи ноџиња. Може 6 да пропуштаат зашто му се големи.
сепак има врска и градбата на телото. мојот е иста килажа со твоето но понизок и 16 месеци а 5ка користиме,. не бекутан ама тука некаде се сите пелени нели...
Има ама 6ка се ептен големи пелени за бебе. Инаку јас менувам и Бекутан и Пуфиес, откако го сменија памепрс-от и тие сега не му прават проблем на кожа па и нив ги купувам и сите се горе долу исти. Памперс нас најмногу ги одогвараат како модел и сега почесто од нив земам.
Ние сме 8ипол кг а 9м е и еве од вчера 5ка Памперс и земав мн комотни и се а 4+ малце на меше а жилеа , се е до конструкција на бебето ... смени др фирма на пелени земи .. сите имаат различни модели имам видено кај блиска девојчево 6ка и е 2год и некој месец преголеми се ..