Памперс премиум не ни пријаше.. се направи лом, како опекотина дури изгледаше, жар газето. И ај 2ка обичните беа добри, кога прејдов на 3ка, пропушташе пелената преку, значи не од страна туку насекаде како низ гаќи што ке пропушти, влажни и беа дури и хеланчиња, тренерчиња, а малку мочано... Сега користам Бејбилов 3ка од Дм, преубави ми се.. мекани, ластиче позади кај грбчето имаат за да биде поеластична пелената, внатре нема гелови чуда, беличка е пелената. Задоволна сум и од Пуфис, но Бејбилов се помекани..
Значи и ти од актив мака си имала, викам јас пропуштаат, влажно боди имаше бебево од 3ката Кажи колку се Бејбилов и дали големината по бројките е иста како Памперсот, тие ептен ми ги фалат па би ги пробала, за мочки би штедела искрено И Пуфис колку доаѓаат??
Влажно боди напред назад.. влажни хулахопчиња, па и хеланки, тренерки имаше.. Пуфис беа 600 и нешто, но ја заборавив бројката на пелените.. а овие 3кава Бејбилов се 800 и нешто, има 100 парчиња. Мојава е рамно 6кг (мерена пред 3 дена), мааалку и се лабавки. Големината е мислам тука некаде со Памперсот. Јас сум ептен задоволна, газето одма кога ги земав и се смири... и се нема појавено точка со овие пелени.
Вчера пак купив Бекутан зашто видов ново пакување. Пелените се потенки и помеки отколку што беа. Пробав со една и супер издржа цела ноќ без да пропушти. Сега за сега ќе си терам со нив место со Пуфис.
Јас неможам со пелениве да ја опраам работата.. -Памперс пропуштија,ништо посебно -Бекутан крути некако -Кан бебе 3ка се кнап,ми пропуштија каки,лом се направи а 4ка малце големки. -Пуфис исто 3ка мали,4ка малце комотни ,исто ми пропуштаат каки а мочано не. Кажете што друго да пробам,или може не ги местам убаво, незнам
Дали овие ги има кај нас во ДМ и која цена се дали знаете? Другарка ми ми ги испофали се префрлила од Памперс актив драј на овие и е презадоволна. Еве некој вечери синко навелер по 2 пати го будам и се расонува зашто е утоп му пропуштаат Актив драј. Ама навечер само му пропуштаат и не секоја вечер. Дали се врти многу па ја изместува незнам навистина ама пукнав жал ми е по 2 пати ноќе некад го пресоблакам па се расонува и плаче. Кај нејзе во Германија ги купива овие за 5евра и 20центи ( 4ка користи ) со 42 парчиња. Ептен ефтини а знам дека овде ги фалите на темава. Па би сакала искуства дали ги има розевиве кај нас и која е разликата од другите бои и цена. Еве сум била 100 пати во ДМ и никогаш не ми текнало да видам цена и незнам дали розевиве сум ги видела не памтам.
Ние исто неможевме да погодиме,скоро сите ги пробавме. За проба зедовме памперс гаќички и сега само нив ги користиме. Лесни за облекување и не пропуштаат.
Ако добро имам видено, се кинат на рабовите и така се вадат(вака барем золва ми ги соблака од внук ми)
Se kinat stranicnite lasticinja. Mi dadoa 2 za proba nekako ne me bendisaa za maliot. Mn brzo se polni pelenata
Јас од раѓање за синко користам baby love од DM и сум презадоволна. Сите бројки се иста цена 6.25€ ама со секое поголемо бројче внатре се помалку парчиња. Памтам 3 ка беја 50 парчиња. Сега сме на 5+ и се 34 парчиња.
Da,tie se babylove pelenite sekade. Sekoe brojce e posebna boja, 4 se rozevi, 3 portokalovi, 5 plavi. Nema nikakva razlika vo pelenite samo pakovanjeto i dezenot za sekoe brojce razlicno eve na pr 5 kata e so slonce. Jumbo e 829, a edinecnite 469. Jas najzadovolna sum od babylove.
И ние сме 5ка. Кажи ми колку пелени има Џамбо паковањето од 829ден ( 5ката ) ? И ако ги имаш пробано Памперс актив драј ( тие ги користиме ) може ли да ми кажеш која е разликата меѓу пелените?
Секое идење по пелени се надевам ќе го убедам маж ми за гаќичките Мене ме бендисаа многу, убаво лежат и лесно му се облекуваат.Овој период борба се води за да се стави пелена
Zeno cekaj ke vidis so te ceka za menuvanje peleni, kje reces toa ne bilo nisto hahaha Pa duri i za toa ima fazi