babylove има пакувања што мирисаат и што не мирисаат искрено. некогаш баш ми мирисаа некогаш ич. не знам до што е. од вас прв пат читам за дишечки и недишечки пелени. мене летото ми биле ок ама очигледно нити толку сум упатена нити толку се замарам. јас целиот бренд го користам и влажни и чинивчиња и прибор и прекривки за сонце и комарци за количка и се е топ!
Јас морам да се замарам со пелени зашто мојот има осетлива кожа на газот. Бел е прилично на мене и јас сум иста. Се нешто ми се појавува на кожата. До сега нема реакција само на Бекутан, Памперс премиум, Пуфиес, Хелен Харпер. Сите набројани се со дишечки горен слој. Немаше реакција и на Babylove Eco ама тогаш и тие беа со дишечки горен слој. не знам зошто сега не пишува така на флаерот. На Памперс Актив Драј имаше реакција кога беа со недишечки слој. Сега откако ги сменија нема реакција. Инаку дишечките пелени баш се гледа дека се со таков горен слој. Од горе се како со порозни дупчиња и не се скроз мазни на допир туку како порапавки и не се толку „мушамести“ на допир. Сите дишечки повеќе мирисаат на мочкано/какано зашто тој дишечкиот слој пропушта повеќе воздух/мирис. Се мислам наредно да пробам пак од Еко Babylove Пуфиес неколку пати по ред му пропуштија, а со Бекутанов не знам ама с емислам дека полошо оди. Инаку Бекутанот ми се сега баш подобри од што беа.
За пелените тенера доколку некоја сака да ги земе еве јас ќе споделам мислење. Денес ги земав исти се како и оние на јес бејби од зегин само различни сликички. Со парфем и гел се инаку за прво носење супер се покажаа.
Da de. Pa i pampersot se parfimirani. Jas nikogas ne sum gi sakala tie. Se znae pelena meka i bela bez nikakov miris, zatoa babylove mi se broj eden.
Да мирисаст како бебешка пудра . Мене мирисот ми е многу пријатен но секој со свој вкус. Сепак планирам сега од пролетот летото да го одвикнам од памперс па бирам поефтина варијанта на памперси.
Памперс премиум користам на картон ми мириса актив подобар мирис имаа.. Не ми ни текнало дека ставаат парфеми на пелени, затоа се зачудив, а видиш сум воочила разлика
еве што пишува во состав. Убави но мене ми се видеа малку поскапи 5ка земав 500 денари за 50 броја многу ми беа. Почнав да земам после нив оние т-пелени и тие добро се покажаа е сега земав тенера новите и тие се убави и ефтини.