Па не знам зошто така ама кога видов дек немам мн поени се разочарав. И баталив да им висам во нивна аптека инаку секогаш им давам картичка да ми ја куцнат. А како оди процедурата за собрање на поените??? Пример на 200 ден сметка колку поени/денари одат за ваучерот?
Е баш утре ќе поминам ќе ги прашам што како оди оти стварно не ми е јасно зошто на толку промет немам толку мн поени како вас.
Pomini i prasaj jas iskreno poim nemam. Bitno e da se kaze brojceto na kartickata pred da ja iskucaat smetkata poso posle nema nazad. Mi se ima sluceno da ne me prasaat i papala maca (osven ako ne ti naprai storno pa jovo na novo) i od togas samo so ke pocne da kuca si kazuvam brojceto ili kartickata ja prilozuvam. Ne znam sto drugo bi bil problemot
Колку промет правиш за 3месеца? Јас на 20.000 промет имав околу 1300ваучер. Не даваат нешто многу, како што кажа @alisijad или 3 или 5% од сумата е така имав читано. Можеш да прашаш на фб страната на еурофарм ќе ти објаснат најточно.
Правев и по 10 000 промет и повеќе но кај нас скоро па ништо нема во еурофарм се штп и да прашам се немаар плус и една шљ аптекарка имаат што кога и да отидам се нема кога е таа на смена. Ништо ќе проверам утре да не ја полниме темата со непотребни работи.
Еве објаснето е, денарите во поени одат, зависно од поените се пресметува од вкупниот износ 3,4 или 5% .
Не е само твојата никаква. Кај мене во маало сите се такви Преферирам да одам во таа во веро. Супер девојчиња има
Бев денес на 3000 ден промет наравен имав 90ден ваучее и сега се ми објасни таа добрата што и како оди. Здавје во мај се надевам со поголем ваучер ќе сум.
Дали некоја мајка користи пелени памучни или на англиски cloth diapers и каде и дали можат да се купат кај нас?
На ДМ се производство и само во ДМ ги има. 300и нешто се помало паковање. 820-830ден е големо паковање.
А ти како си задоволна? Јас по 2 пати на ден ја преслекував од толку што се правеше лом. Премиумот ги потрошив и нови секако не земам. Сега еко да отидат и толку со нив.
Искрено и малиов кога беше помал и кога имаше течна столица секогаш скоро беше лом. Користев Памперс актив драј, па ај сменив за премиум, па ај Кан бебе и џабе исто со секоја. Па пак се вратив на Памперс. Сега веќе е подруга столицата и неам мака. Инаку ептен од премиумот сум задоволна и со нив продолжувам. Еве колку ги користиме и никогаш не се десило навелер како памперсот да му пропуштат да е мокар. Мада памперс преку ден користам, а овие преку ноќ ги ставам.