Кој BabyLove имаат дишечки слој? Еве јас премиумот ги користам немаат ознака дека се дишечки слој. Ај ако не ти е тешко сликни ги. Баш после во план сум да купам за да имам залиха. Ама па на мисла бев зашто се без дишечки слој и само навечер ги користам, а преку ден Памперс актив драј. Инаку 5ката BabyLove ги користам премиум во плаво ќесе ако игра улога и бројката и паковањето на дишечкиот слој. Ако стварно почмале да ги прават со дишечки слој тогаш ич веќе Памперс да не купувам. Фала ти.
Сакам да ги сменам пелените. Користам памперс актив драј 4ка ама некако на секое менување пелена (а менувам доста чедсо во текот на денот) како да е влажна кожата, насабајле па дека по 10 часа е со една иста обавезно е влажен... Немам идеја што да земам, памперс премиум користев прво ама одвратно ми мирисаа полни...и сега ве читам и сфаќам дека треба сопствена потрага да направам. Веројатно со виолета ќе почнам
Не пишува на ниту едно, ама дишечкиот надворешен слој се познава. Претходно беа како најлонски од горе, сјајни и мазни. Сега е како хартиен надворешнито слој (се гледааат дупчиња и на допир е рапаво). Сега купив 5 во плаво пакување. Еко пелените (тие белите) и претходно беа со дишечки слој.
Мила немаат дупченца, не се рапави како пр.Памперсот. Еве сеа ги споредував. Зашто ако се дишечки слој мора да имаат знакче ( како Памперсот ) со стрелките нагоре и надоле и означено дека воздух струи. Ама нема везе јас сум презадоволна и ќе продолжам за навечер да ги користам, ептен меки, широчки ( за разлика од Памперс потесени се ). Ај и Еко ќе ги земам може па Екото се дишечки зашто овие премиум глеам не се. Какви биле порано незнам сеа сефте почнав да ги користам. Фала сепак.
Сменет е надворепшниот слој. Ги користев порано ептен беше различен. Овој е дишечки иако не пишува на него.
па не кој знае колку, јас зедов еднаш виолета пакувани беа во кеси по 20 пелени, 150 денари беа. Имаше и други видови пелени пакувани во кеси по 15-20 пелени.
@JoyJoy i @sofi2107 Дали ова е дишечкиот слој? Ние користиме 3ка на Бејбилав и од внатрешна страна се вакви и на допир се осеќаат тие топчиња
Vo toj market na jajapasa zemav paket Canbebe 3-ka 650 den- 90 parcinja Zadovolna sum od Can bebe dosega ne mi propustil, a inace Pampers Becutan Violeta site gi probavme..
Надворешниот слој на пелената треба да е како со дупченца рапав. Незнам зашто немаат знакче ( како Памперсот ) дека имаат дишечки слој. Еве само ова на гугле го најдов. https://www.babylovenappies.com.au/faq/
Мамички што користите Виолета, ако некоја има инфо за 4ка големина, кое е најголемо пакување и колку пари во Зегин конкретно оти далеку ми е да одам да проверам.