Има од 56 и од 64 или 66 беа чинам, ама за цена во зегин не знам јас секогаш на попуст ги начекувам од рамстор со поени, над 600 се сигурно.
555 denari bese, pred 3 dena go kupiv. 4+ nie koristime so 56 brojcinja, 4kata mislam 60 broja se. Edit: mnogu cesto se na akcija po 500 denari, isto i vo Zito marketite drzat poniska cena.
Вчера и денес приметувам дека пелените и пропуштиле, што досега не се случило. Користиме Памперс премиум кер, 2-ка носи уште од раѓање. Денес правиме два месеци, 5 ипол кг сме. Време е за поголемо бројче, така?
Сигурно сте за поголемо бројче, добро е што и досега не ви пропуштило Инаку принаместувај памперсот и околу ноџињата. И не се води по бројот и назначените кг, тие се орентациони, туку по самото бебе
Од каде ги зема 555ден, од Зегин? Иста цена се 4 и 4+? Цената е на акција или редовна? Кога требаше да преминеме на 4ка една пријателка што не ги преферира ми кажа како се 650ден 40 и некое парче ми се чинеше скапо и мм го пратив по други и веќе не ги користам А само требаше да се информирам подобро И во жито се таа цена? Зошто не сум ги видела таму..
Да од Зегин беа последно 555 денари. Во Зегин и во Жито никогаш не се биле по 650 денари. 600 денари максимум, ама многу често се на акција. Најголемото пакување е иста цена за сите големини, само бројчано се разликуваат.
Poslednite bea Polski cinam, za ovie bas ke proveram posle pa ke pisam. Inaku mn ubavi se Edit. Ungarski se
Тие што користите Кан бебе бр.4 дали се приметиле дека се осеќа гелот кога ќе ја протриете пелената низ прсти,како тврди зрнца дури и како да грепкаат ? Нешто ми се чудни
Бекутан со нови пелени, баш ги купив да ги пробам, мекички се многу.. не се какви што беа И внатре се бели...
Баш ќе прашував за бекутан, пиши и со издржливост како се, дали пропуштаат. Вака на лик симпатични се...
Едно инфо. Во Зегин ми дадоа примерок од Sleepy пелените за проба. Убави се меки, тенки и не мирисаат многу впиваат и напред не се прави тврдо. За навечер му ги ставив не пропуштија и газето беше суво се исплатат бидејќи за 650 ( не сум сигурна за точна цена), во 4 бројче има 90 пелени.
Баш вчера вечерта и ставив, сабајле полна пелена мочки и не беше пропуштено. Ке видиме и со каки како ке биде, ке ги искористам сите овие 18 од малово пакување и ке кажам искуство.
Еве и ние купивме пред два дена, можам да кажам дека се одлични и не се како порано груби и никакви. Пријатно сум изненадена на издржливоста и преку ноќ. Слободно пробајте ги која сака.
@Mimmi39 тука да пишам да не отвараме работа да префрлуваат мислења Памперс премиум помеки се од обичните, до 2ката користев од кои било и актив и премиум, но од 3ката ич не бев задоволна од актив, имаше влажно боди и ужасно смрдеше на мочки и само еднаш да беше мочан. Па од тогаш користам само премиум. Тука членки спомнуваа разлика во памперсите во зависност од која земја биле увезени, актив не знам од која ми биле, но премиум зимам Еурофарм и Зегин, пак не знам од каде се увезени, но исти ми се, јас не воочувам разлика кај нив