Добро што ми пиша овде, не ја знаев темата. Фала ти. Сега ќе ја исчитам, иако веќе се одлучив за Pampers, ама се двоумев, премиум или актив. Ќе земам од двата вида, па ќе видиме кои ќе одговараат повеќе. И јас ќе земам од Еурофарм, не за друго, туку да им ја користам картичката и да собирам поени.
Nekoj iskustvo so ovie? Kade gledate kade se proizvedeni...? Ovie se turski pretpostavuvam ... dosta se poeftini od drugite ova pakuvanje e 450 den
Да срцка ова е турско паковање и добри се јас 2че 2 паковања искористив турски, свекрва ми живее во Турција ми прати за да пробам и добри се. А многу поквалитетни биле турските за разлика од другите производители.а и многу поефтини се..... каде ги најде да ги купиш, кај нас барав во аптеките немаше....
Што и за земаш земај прво мало пакување да видиш дали на бебето ќе му одговараат. Кај Памперс премиумот би требало да се со помалку и поинаква хемија од обичните. Затоа едните може да му одговараат другите не. Премиум имаат индикатор за мочана пелена, обичните не. Работата е што кај големите бројчиња Премиумот стануваат ужасно неисплатливи (ако се погоди дете како моето што сеуште често кака и прилично моча).
Синоќа отворив нова 2ка со сто пелени од Зегин и стварно личат потенки па и чудно ми мирисаат. Само ги душкам. А турски ли се унгарски ли врска немам не можам да видам кај пишува.
I ja prviot pat se utepav barajki hahaha Kaj sto go pisuva rokot tamu i zemjata. Ne e so sitnite bukvi u deklaraciite Ubavi se epten, mockovo moj sto uste e u peleni epten mu se arni Ama pa nema potreba od istata za ponataka
Баш ќе видам. А и две ноќи по ред ми прават хаварии, тоа од старите. Или буце е веќе за тројче. Гледам и Бекутанот новите се со дишечки слој па може да се пробат ако овие продолжат да се понашаат вака.
4150 пред некој ден. А гледам му се оцртуваат ластичињата на свивките. А маж ми голем пакет земал, ќе го унакази детето. Ако не бидува работа, ќе земам мало тројче да видам како ќе биде. Абе мома, нежни се они.
Pred nekoj den se prefrlivme na Sleepy.Ni imaa dadeno tester.Go probav za navecer.Super se pokaza.Meki se,nemaat miris od urinata i ne protekuvaat.Imaat disecki sloj i indikator za polna/prazna pelena.650 den mislam ,90 broja. Nekoj nazad prasuvase za Can Bebe,da ne baram sega.I nasite imaa ko zrnca.I pocnaa mnogu da mirisaat.Dali poveke mocka mojava devojka ili do paepersot e neznam navistina
Јас прашував за кан бебе,последново пакување како остри зрнца,многу чудни. Ќе ги пробам и јас Sleepy.
Isto,tvrdi zrnca vnatre.Bukvalno ko pesok.Do 3ka bea super.Sega 4ka ne sum zadovolna i gi smeniv.Zemi malo pakuvanje Sleepy ili pobaraj tester.Probaj si
Една веќе пробав,денеска и супер беше...ќе земам мало пакување да видам и навечер како ќе се однесуваат
Јас ги земав денес бидејќи многу ми се допаднаа, ептен се меки и тенки. Ми дадоа пред некој ден за проба и за навечер супер се покажаа. Аптекарката баш ми кажа дека почнале многу да им се продаваат јас баш последното бројче 4 го земав. ( исплатливи се џамбо пакување од 90 пелени 4 е 690 денари).