Имаш слика како изгледа пакувањето,јас гледав ама незнаев кои се нови кои стари. Тие ми се следни за проба
Да пишам рецензија за пелените Sleepy Користам Памперс Премиум па со нив ќе направам споредба. Речиси и да ја нема, тенки се, мекани, само горниот слој како повеќе да шушка (но не е кој знае какво шушкање, дека со двете во раце па приметив ) и се помазни. Газе суво, боди суво. Во големина се потполно исти, исто имаат ластичиња за околу ноџињата, е горе лепенката некако поубаво се става, не самата лепенка туку преклопот подобро се сместува (ама ништо кој знае колку различно). Многу битно не смрдат! Бебе се искака и испомочка не пропуштија Ова ми е впечатокот од користење на 2пеленки, ќе ги ставаме деновиве и ќе следам, но вака ми изгледаат сосема ОК, за цената уште подобри, големо пакување од 90пелени е 700денари Инаку ги користи некој влажните Sleepy?? Нареден пат и тие ќе ги купам, ќе видам за проба, 40марамчиња се 39ден.
Силум прилике ги пробав Лалин од КАМ... арни се, тенки, потенки од Дајперс, маааалку подебелки од БејбиЛав само немаат ластичиња на половината. Имаат гел, барем мислам така поради плавата лента од внатрешната страна, ама засега малово нема реакција. Досега не пропуштиле, со оглед на тоа што малово имаше течна столица два дена. Ќе видиме. Не мислам да се префрлам на нив, но ако се покажат долгорочно, ништо чудно да ги користам до одвикнувањето. Цената не знам колку е, мм ги купи. Ама мислам дека се економски поисплатливи отколку популарниве брендови.
Да 4ка сме, 4+ е со 84пелени немаше мало пакување инаку мислам сме за нив, покомотни да му се ради салцето 3ка - 96пелени 5ка - 72пелени 6ка - 56 пелени
Покомотни се во ластиците околу бутчињата, бар кај моево приметив на БејбиЛав, со бр.5 и 5+. Иначе мислам дека 5 се од килажа 9кг, а 5+ од 11кг, и тоа е разликата. А дека нешто повеќе упиваат, не приметив.
Duri 1 pelena dobiv od Sleepy za proba. I se iskaka na nea, nisto od testot za mocki. Podebeli se od Pampers i pogolema e isto. @emkaemka update?
Во големина баш ги мерев исти беа 4ките, во дебелина исто исти ми доаѓаат, може дека Слипи се помазни, пошушкави па подебели да не ти дошле.. Ноќеска спиеше со Слипи, не пропушти, денес на 2пати револуција од каки беше, не пропушти, мочки исто не пропушти. Еве и сега спие со Слипи, па ќе видиме втора ноќ како ќе биде.. И не смрдат дефинитивно, кога е мочкан па ич, е каки како каки . Јас сум задоволна, најверојатно ќе купам големо пакување
Ne ne, od obicnite pampers se definitivno podebelki ali ne e strasno. Kje napravam i jas kako tebe, za test malo pakovanje pa kje vidime