Купив денес мало паковање од слипи и уште првата пропушти Се тешам не сум ја наместила убаво, утре пак ќе ѝ ставам, сега на кан бебе носе.
Mozes tie da gi koristis preku den pa pocesto da menuvas ako propustaat koga veke gi imas kupeno ... Ovie mi izlegoa na fb ... nekoj gi koristel kade gi ima? Brend broj eden ... iskreno prv pat gi gledam
Поместувај околу ноџињата или да не треба инакво бројче. (само нагаѓам нели).. Јас 2 вечери ги ставам, ги носи околу 9часа, не пропуштија, толку и Памперсот успевал да не пропушти, кога ќе се успие и без прекин спие по 12ч тогаш и тој откажал или ако се размоча нешто инцидентно повеќе вечерта @wannaBeMomma и мм вика дека се за нијанса подебели, јас изгледа не знам да проценам убаво Туку @kukla21 ти се случило од Памперсот да ти се двои мрежата што е внатре?? Неколку пати ми се сличи на ова пакување, претходно не сум го забележала ова, а пакувањево е од Зегин, претходно се зимав Еурофарм..
Ќе видам утре, овие се 4ка, таман и се. Кан бебе по 12часа ги носе и ниеднаш не пропуштиле а 2 пати станува да цица ноќеска.
2 пати станува моево едно 4-5 и приметувам барем 3пати цица убаво, пие ли пие Не знам, не се убедувам, на секој не им одговараат одредени па користи тоа што ти одговара @wannaBeMomma баш ќе видам утре тука ми е кесата.
Море си удрив јас математика и да менувам почесто пак ми се исплати и вишак парички ќе имам, за навечер ќе ставам други ако не држат, ама еве ОК се. Мене ми е битно што газето му е суво и не се нафрли
Мајки за кој број на кан бебе спомнавте дека се прават како топчиња ситни од мочкање?Јас сега земав 4+ и ги гледам сите нема ништо.
Денес ми дадоа пеленки од новите Бекутан да ги пробам. Подебели се од Памперс , меки се ама мирисаат на мочки. Го преоблеков беба , после саат време дојде мајка ми и вика од кога ова дете не е соблечено, многу мириса. Не се ни обидувам повеќе со нив. За пропустливост не знам. Не тестирав. Исто ми личат како помали од Памперсот, за нијанса.
Читајќи ве и јас зедов на sleepy да не останам покусо Досега користам кан бебе и сум задоволна, сега ќе видиме од овие.
Солидни се. Јас би ти ги препорачала Yes Baby (ги има во Зегин) или Лалин (тие од КАМ). Јас ги користев за помалото. Супер беа.