Ги тестирав синоќа и вчера Сличи. Ми дадоа тестери во Зегин. Не се лоши навистина. Ми личат за нијанса подебели од Памперсот. Може да се имаат во предвид за менување.Ќе земам мал пакет да видам како ќе биде. Иако маж нешто негодува. На дете ли ќе сум штедела. Па пелени се побогу. Мислиш на јадење ќе му штедам. Пола голем пакет 2ка Памперс имам за фрлање. Ги надрасна дете. Двојчето ептен малку го користевме. Бутките мајкини не ги собира повеќе.
Да се редактирам за Слипи. 100% не сум ја наместила убаво пелената тогаш па пропуштила. Неколку пати до сега носеше и не пропуштија. Јас многу и не гледам на дебелина,мирис и сл. битно ми е да не пропуштаат. Овие ми се поисплатливи од кан бебе, ќе се префрлам на нив
@kukla21 Инаку ги земав јас за мене и влажните. Дебелки се и мекани. На допир како Памперсот. Ама маж се пожали дупе го печело. И оставив. За мене си се арни. Бебе и маж не чепкам со нив.
На декларацијата на влажните пишува за лице и рачиња на бебе, па искрено се одлучив јас да не ги користам на бебе, ќе ги наредам и јас во купатило за големи газови бришење Влажни на Памперс не менувам засега Јас за мочки и каки богами ќе штедам!
Од денес и јас се префрлам на слипи. Помеки се од кан бебе, и кога е полна пелената не се тврди како кан бебе. Зедов 4 за проба таман и се, а од кан бебе користевме 4+. Дали некој има од слипи 4+ да ми каже споредба затоа што мало паковање 4+ немаше.
Имам јас и 4 и 4+ ама не сум ги отворила па да споредам, спие бебе па да не му шушкам, да стане и ќе видам, па ќе пишам
@wannaBeMomma да ти ги дадам Слипи 3ка, 22 парчиња, пробај ги. И јас да не останам покуса купив вчера И по прва пелена гз црвен, по втора и точки до горе до дунде
Kupiv vcera jas, nokjeska i staviv i sabajlevo vtora. Pa kje vidime dal se arni. Poso i ona e mn nezna
Kolku.peleni ima vo golemoto pakuvanje, jas sega i koristam daypers i mi se ok okolu 460 den se, ama ako se poeftini ovie da si zemam od ovie?
Штом нема разлика земам 4.. 90 парчиња има, а 4+ 84 така пиша дуфи погоре. Ако штедиме да штедиме до крај на се
И мене ми падна криво кога видов дека се исти, -6 пелени имам сега Инаку во старт мислев дека му требаат покомотни ради бутките, ама излезе дека многу сум го стиснала, супер му е 4ка и има уште простор да ја полни
Како мм да го слушам со штедењево на дете. Не дава да купам било што друго освен премиум. Додуша он оди во шопинг по пелени, па само такви купува.