Изгледа и јас ќе ги пробам тие пелени Слипи Ние користиме baby love од DM ама кај нас нема. Инаку ние сме на 5+. Има ли од овие пелени 5+ или не? И ако може некоја мајка да ми спореди 5+ baby love со 5 или 5+ Слипи?
Мојов е 9 кг. Ама си има меше и бутчиња. Сега еве 3 дена користиме памперс 5 ка ама јас не сум баш задоволна од памперс. Baby love 5+ супер му одговараат и не му се црвени бутчињата, комотни му се. Па за некој ден ќе си купиме Слипи 5 да ги пробаме ако ни одговараат ако не ќе земам памперс.
Јас ги користам паралелно бејби лав 5 и слипи 5, тука негде се со големина мада слипи се малку како потесни, не толку комотни ама топ пелена е. 10 и пол кила има моево и има бутки ама 5ките му се сеуште ок, додуше вчера дознав дека бејби лав има 5+, баш ме интересира дали е голема разликата. А слипи мислам нема 5+
@emkaemka барај процент од фирмата за најдобра реклама на слипи пелените Шала на страна ќе земам и јас да ги пробам чим ги пофаливте сите ,пошто и јас како ели трошам две џамбо пакувања памперс месечно ќе ми се исплати ако ми се погодат
Јас ги пробав Sleepy уште пред да се распишувате овде за нив. Не знаев дека биле толку популарни. Барав некакви пелени зашто и puffies и Бекутан почнаа да му пропуштаат. Вака на прва ми изгледаа фино, меки, дишечки итн. На ставање не му направија проблем, ама пропуштаа. Потоа сфатив дека модел е долг, а тесен исто како Puffies и Бекутан. На мојот тоа почна да не муј одговара сега кога веќе трча, се качува и слично. Сега за сега се вративме на Babylove зашто сфатив дека тие ги смениле и сега се дишечки. Веќе не му прават проблем на кожата (а мојов е со „свилена“ кожа). Моделот е поширок и поубаво му легнуваат на нозете (исто како Pampers). Веројатно ќе останеме на нив до одвикнување. Влажни само Бекутан или Памперс сенситиве користам од други има проблем.
Купив мало слипи, да не останам покусо, нели Доаѓаме дома и му викам на дунде сега можеш да какаш колку сакаш во ефтиниве бебе ептен сериозно го сфати муабетот. Одма се прокака Бришам и свечено ставам слипи На втората лепенка, бебе пак кака. Ајде пак од почеток.. и така 4 пати отидоа 4 пелени за сефте
Јас, ок се ама не ми се допаѓа што се миризливи, инаку не пропуштаа и се меки, само бројчињата малку помали од останатите.
И задоволна си? Немаат веќе тестери во Зегин ми покажаа само да ја видам тенка ми се виде, а за разлика од памперсот мекана.
Покрути ми се од памперс. Кога ја соблеков сува беше.. ќе видам на јаките каки како ќе биде. Бејби лсв тука ми порфрлија.
Mene denes prv pat mi propustija. Mislev i za golemiot da zemam ama tesko. Se osekja preku alista smrdeava