^^ јас баш сум задоволна што НЕ корнат на мочки, тоа ми беше многу битно и баш обрнав внимание За смрткање, почнува веќе да мириса кога ќе е полна до крај и зависи колку ја носи, ама и кај Премиумот исто беше, додека Активот труеше, како на застоено и еднаш кога беше мочан @kukla21 на моево ластиците ги додржуват каките инаку исто како ги купивме бебе по 5пати знае да се испокака, од мерак изгледа, мм вика ништо од твоето штедење
Na sekoj razlicno. Golemiov nosi aktiv i nad 12h. Nikogas ne zamirisale a kamo li da kornat kako ovie preku alista. Nitu na malava ama aj ona nad 12h ne ni nosi
Мене не ми мирисаат. За навечер не сум ги пробала, ризик јак душа мила ама и премиум полни мочки мирисаат сабајле.
Мојот не кака толку. Се на буце се лепи. Ама не пропуштиле. Вака кога менувам на 2-3часа не мирисаат и ми личат на покомотни од Памперсот.
Сабајлево видов дека кан бебе пропуштиле, ама забележав дека не сум и ги стегнала убаво горе дека и се спиеше вчера затоа. Прв пат се случува ова. А овие слипи арни се, мене не ми мирисаат лошо.
Земав слипи и еве втор ден како користиме , не ми мирисаат и супер се ги пробав и за ноќно време супер се покажаа , ние сме 9 кила ама 4+ ни се таман.
И јас ги земав слипи читајќи тука. Уште не сум ги пробала за преку ноќ, страв ми е. Ќе ги пробам кога ќе бидам сигурна дека преку ден се добри. Инаку за преку ден баш се меки, пријатни, не мирисаат и не пропуштиле досега (макс 3 часа ги имам оставено). Купив врој 4 мало пакување 160ден - леле колку се ефтини! Инаку до сега користев памперс актив драј и единствено ми е страв да не му е жешко со слипи баш се затоплува а слипи делуваат подебели...бема да штедам на бебе си викам само да му е комотно :/
@kukla21 твоето кукле беше што ги сефтоса со каки новите пелени? И мојата исто. Ја искапив ја средив и дадов да јаде ок викам сега таман легнуваме. Нешто се вртка кенка нервозно. Отворам има што да видам ајде на ново миење газе во меѓувреме бљуцкање и преслекување комплет. Засега пелените убави ми изгледаат, па ќе видиме. И јас зедов мало пакување за проба.
Да да, моево беше револуција Два дена ја фаќам на какање т.е. пелената е веќе отворена и не можам да видам дали ќе и ги додржи каките. За навечер не сум ги пробала од страв
Да се јавам на рапорт за слипи пелените за ноќно користење. Супер се пелената топ мочки, а бебе суво. Препорачувам