Slobodno stavaj navecer.Eden paket potrosivme veke.Nit propustija nit mirisat.Cela nok ja nosi pelenata
Знае ли некоја од вас дали кај нас има пелени за бањање, за во вода, и каде се продаваат, цена нешто? Знам дека пред извесно време, 5-6 години, во МК имало Haggies пелени донесено, и имало и за во вода, ама јас Haggies немам видено тука никогаш.
Moже во море да, ама во базенче на пример, покрај деца други не е баш пријатно да моча, па макар било тоа и мало слатко бебе
Искрено, не се ништо поразлични од обичниве пелени. Многу вода впиваат и тежат ептен. Не пропуштаат ништо додуша, ама и обичниве пелени не пропуштаат, освен ако не се ептен преполни или лошо наместени. Пробај, па ќе видиш.
Мојава или многу кака или само премиум ги сака Свечено ги покака хеланчињата. Е сега не колку бејби лав ама има кака
Јас мислам така се погодило. Прати уште две три какања како ќе е ако не ... Пак на скапото ќе се вратиш. И на мојава и се случувало да прокисне ама не нон стоп и со памперс и со кан бебе и со јес бејби.
Само што ги пофалив слипи, денес по намерно носење од скоро 4 часа пропуштија. Памперс пелена никогаш ми нема пропуштено еве во 8 месеци (освен по носење една вечер повеќе од 13 часа). Не верувам дека лошо сум ја наместила, плус на бебе после ова неколку точки црвени и едната страна од тестисот црвенка, така што се откажувам од слипи
Malce me zbuni ova so mirisov, koristam pampers i premnogu mirisaat, iskustvo so nekoi da ne propustaat a ne mirisaat?
Дојдов и јас да се жалам од Слипи. Ништо од штедњата моја. Дете Памперс сака уствари татко му повеќе. Ми пропуштија два пати. Ај еднаш викам пелената не е добро наместена. Оти дали саат време му беше на газе. Ама нели мораше маж и мајка да се погодот на место на настанот , па почнаа , то рековме бла бла бла. И вчера вечер беше финалното. Кај 5 часот бебе утоп. И така маж уште нерасонет вчера тоа чекаше трк по Памперс. А имав дома резерва, ама си ќутев.
Мене па новиве Бекутан не ми се погодија обавезно каките ги пропушта Ај 2-3 пати се тешев дека не сум ја наместила убаво пелената но џабе нас не ни чинат..
И јас да не останам покуса земав Слипи. Малце се подебелки од пуфисот ама убави. Еве веќе неколку дена како ги користиме не пропуштиле кај нас. Ама дека лето ќе си се вратам на пуфисот на бебе да не му е дополнително жешко
Јас до сега не сум сменила пелени, Памперс од раѓање користам, и супер ми се, ниту пропуштиле, ниту ми мирисаат лошо ко што викаат некои, ама овие Пуфис многу ми се лични со дезените значи , ја кажи ми те молам подебели ли се од Памперс актив драј, сакам едно пакување да купам за кога ќе биде многу жешко и само по пелена кога ќе го оставам
Не, напротив најтенки се од сите. И никогаш бар мене до сега не ми се десило да ми протече пелена. Јас сум презадоволна од нив, али пусти мерак земав да ги пробам и слипи.
Супер, ќе купам чим се тенки, ич нејќам да се дебели, ако нешто ми смета, тоа е Извини, требаше во претходниот пост да те прашам ама не ми текна, колку пари се те молам да ми кажеш? Фала Едит: и дали има мали пакувања за проба?