Ooo da. I golem kjar kje imas so klub kartickata. Na sekoi 3m pravat presek i obavezno imam po 2-3000 den vaucer
Мм денес купувал од зегин и му дале тестери од слипи и бекутан. Уште јас не ги имав пробано. да ги пробам па ќе пишам дали сум задоволна. Инаку памперс премиум и актив користам.
Јас ваучер добивав само во бременост кога купува клексани во Еурофарм. И тогаш со сметки над 15000 месечно на секои три месеци добивав по околу 1000 денари. Сега џабе ја имам картичката за лојалност. Не успевам да потрошам толку колку што е минималниот лимит за ваучер. Затоа си купувам во различни аптеки, маркети и слично. Не им е фер политиката да даваат ваучер само за над одредена сума без претходно убаво да објаснат дека е тоа така. Баш „лигави финти“.
Хаха знам , веќе купив ама помало пакување . Нема никаква разлика . А 4ката како мали да се , за 5ка ни е рано нема ни 9 кг
Isto.Sabajle iskakana do sija haha mocala cela nok.Ne propustija Sega zemav eden paket golem ama 5ka da pustam utre po tato,da ima bebo koga ke odi Samo 5kata imaat 72 parcinja @ada21 ja snikogas ne gledam po kilogramite.Dur gledav postojano bese crvena po vitkite na nozinjata,ja stegaa.Sega zemav 5ka,od 11 do 18kg.Ama toa za Juni negde ke ni bidat.
Јас уште користам памперс актив 1, од 2-5 кг, ама во последно време како да ја стегаат. Не знам колку кг има малава сега, пред 15 дена беше 3400 гр. Да земам поголемо бројче?
Јас планирам да земам актив драј од тука и да споредам квалитет. За сега по 12ч спиење добро се покажаа. И за каки не се лоши