Исто и ја сум задоволна од актив драј една год ги користиме , три пати ми има пропуштено и тоа оти малце големки и беа на старт 5ката и од неубаво местење , дете е по 10-12ч во нив , премиумот ужас ни беа на нас ептен мирисаа,сензитив исто ок ми беа , секое бебче е различно ..
Да дадам апдејт за Пуфис Арни се за преку ден, не пропуштиле од првата поплава, па остана дека лошо сум ја наместила пелената. Ептен ме бендисуваат што се тенки, не ми смрдат, не шушкаат, нема цигла меѓу нозе, суво газе. Летово сигурно ќе сме со нив, а може и понатака Е за навечер не сум ги ставила, ама и поради танчината ми е ризик па одлучувам да се држам до проверено Слипи до сега најдобри за навечер, сакав да менувам со Премиум, ама по се изгледа додека не приметам да има мака од Слипи ќе си седи во нив
Мене Пафис не ми се десило нити еднаш да ми протече. Цела ноќ спие бебе и сабајле плус ќе се искака. Јас ептен сум задоволна
Дали Слипи имаат гел? До сега само babylove не ми се ризикува да ги сменам ама би ги пробала Слипи ако има некоја уштеда А Памперс џабе да ми ги даваат на дете тоа не ставам,све што произведува P&G е чкарт.
Дупло потенки и предност плус што се и пошироки Не 4ка, имав земено и 4+ ама не се поголеми ако мислиш туку за нијанса подебели
Se cudam zosto nas ne ni mirisa Sleepy pelenata.I nitu ednas ne propustile.A koga ja vadam nasabajle 10kg tezi.Sega sme na 5ka.Nemaat golemi pakuvanja pa se snabdivme so edno 20tina mali paketcinja,a od niv 4 i 4+plus vo Zegin nema.Malku i se golemi na malata ama nisti strasno,cim ne propusta.
Мајкички,користевме кан бебе на почеток супер беа но со следниот пакет жива катастрофа,од секоја страна пропуштаа,а ни 2 часа стаени на бебе.Потоа сменав на пуфис ,исто и со нив.Значи ,при секое менување пелена ,бебе го соблекувам од корен.Предложете некои пелени ,веќе нема смисла ова.Инаку користиме 2ка.
Даиперс, Лалин, Јес Бејби, Виолета, Бекутан. Не сум имала проблем со овие пелени. Дури и оние што се по 20 внатре ми користеа.
Пробај со Виолета, јас сум задоволна. Слипи сега ги пробав и тие се убави, само еднаш пропуштија зошто цела ноќ спиел на страна.