Шознам мене тоа ми се виде маана , али не сум соодветна баш за нив , оти само две сум пробала .. и од др што кажувале .. Абе пелена си е пелена ..
Aaa не, не почнав. Незнам дали ќе пробувам пред 2 год, а после па со бебе дали ќе имам време да се посветам, ама никако да се решам а мислам и мал е уште
Земи си и гаќички јас многу време ги користев,сега му се тесни во бутчињата и пробувам други покомотни. Има гаќички и на кан бебе ама како дебел картон се.
По грешка наместо Премиум, имам земено Актив драјв за ноќно спиење и во споредба со Пуфис ми доаѓаат потенки Смрткаат ама не пропуштаат Пуфис уште не се осмелив да ги ставам за ноќно, а не знам зошто
Не. Ама ич не паметам да биле волку тенки, еве ги од Рамстор се купени.. А инаку тие за бањање ги проба?? Јас не до сега, а не ни верувам од сега..
Да убави онака изгледаат ама смрдат ако стојат до 10-12 часа ноќ. Значи самиот материјал смрди турски се имаат индикатор јас користев 5ка на мали ниту еднаш немаат пропуштено ама за смрдење смрдат
ЈАс имам кажано дека едино што ни биле ок се пуфис и дајперс. Ама последните пуфис сите до една му пропуштија на бебо, па се свртив на дајперс. Се супер додека еден ден никаде не можев да најдам 5ка и ајде реков земам бекутан од новите, како ги фалат. КАтастрофа ни се нас...не знам што воопшто земав, сите пропуштија. Сега пријатели ми донесоа едни (заборавив како се викаа, минил ли беа...во рамстор само ги има), значи, ниту една не пропушти ни дење ни ноќе, со оглед да мојот син пие премногу течности, преубави се пелените, и меки и не пропуштаат, a и цената е солидна, мислам нормална. Еве минис биле точно сум кажала