Си купив со слончиња од дм. 555 денари. Ги има и во рамстор на промоција @sofi2107 599. Сите сум ги видела во продажба освен сладоледите. Туууу
Еве го сеа кога те прочитав пак го препрашав, му викам ти ме лажеш не си видел нит прашал Не, бре ми вика, немаше Пафис ниедно пакпвање на залиха ме кднесе да видам таа немаше. Баш утре ќе идам ќе видам и јас во Капитол. Шо убавооооо со слончиња мммм сигурно ептен се фенси. Моиве гитари не се фенси
Не стоеја кај пелените, туку на средина во оние корпи за артикли на промоција што им се беа. Ги видов гитарите од 5ка и крокодилите од 4ка. Ни трага ни глас од сладоледите
Лелеее жено шо ми праиш ептен треба да го бањам и заспивам, а ми иде одма да станам и да се акнам до Капитол па и до оној во Н.Лисиче рамсторон да барам нешо пофенси. Ги глеав 4ката се убави дезени за разлика од 5ката. Дај една 4ка да му ја натнам да видам дали ќе препукне Утре ќе го опнам у количка и има да го баратам Аеродромов за Пафис да најдам фенси дезени, на крај нишо чидно ако најдам некое мало паковање ( зашо нигде не начекав кога сакав за проба да му земам ) па ќе му зеам 4ка Ај ако ти ги начекам сладоледите ќе ти кажам кај има.
Во дм веро џамбо преска купив 5ка како со некои куќички, имаше и гитари ама ич не ги сакам тие, ни фотоапаратите
Лелеее ќути тоа е болест така блискиве секад ми викаат И не дека 1дно-2 ќе купам од тоа нешто шо ми се свиѓа....абре ко мислиш војна ќе има па ќе изнакупам. За готови кашички да најдам слика да ти пратам по колку купував бруки бев, ме прашуваа секад за колку деца купувам. Ама да се има де Ете сеа за Пафисов му се запнав. Патичиња и кондурчиња има за извос и некој никад необлечени и веќе мали. Нема лек за оваа болест жено Среќа 24/7 не работат. Ај ако не ти е мака сликни ми ги со куќичките. Еве ги имам со фотоапаратите ( само тие беа ) ич не ми се фенси. Ама од 5кава ниедни од 8те дезени не ми се фенси. За разлика од помаливе бројчиња каде се ептен интересни дезените. На гугле глеав вчера Пафис црното паковање ( наназад една страна го постирав ) ептен бре убви шари и дезени 5ката имаат, ама незнам дали и кај нас ги има црниве Пафис.
Предлог за пелени по можност за осетлива кожа? Од раѓање сме со памперс премиум, ама сакам да пробам некои нови. Еднаш само ставив бекутан што ми ги дадоа од болница и одма се нафрла и немам ништо друго пробано затоа.
Кукле маж ми ги купи сладоледите од еурофарм. Негде кај студенсткиот Гоце Делчев. Дежурна аптека бараше и случајно ми ги донесе.