Аман жени што напраивте Добро е што улошки нема со дезен Да не спомнеше @danichap ни јас немаше да погледнам што дезен се пелениве што ги купуваме
Дезенот више мање, побитно е да се погодат. Џабе шарите ако не ги бива пелените. Јас дефинитивно им откажувам љубов на Пафис во кутија. Ноќеска пропуштија, па морав дете да малтретирам да го пресоблекувам, за среќа не ми се расони.
Мене овие ми се први пелени после премиум што ми се погодени. Веќе кога се џиџе сакам најџиџе за дунде (дека премиум ептен џуџе беа )
Не се напињај. Помало е паковањето во еурофарм. Зедов сега. 4ка има 46 пелени за 429 денари, а 555 во дм се 58 Битно купив со сладоледите
Ili 5ka posiroka kaj nodzinjata? Ako ne ke zeam malo pakovanje 6 za proba. Crveni linii veke mu se pravat
БејбиЛав се пошироки во бутчињата од Пафис, Дајперс, ЏанБебе, Лалин. За други не можам да правам споредба, овие сум ги пробала. Сум пробала и 5+ од БејбиЛав, да видам, покомотни му се на моево од петката, ама уште е на неа.
Babylove koristime celo vreme ama sakam da gi smenam mi se smaci od niv vise Ovie puffies gleam gi aktueliziravte tenki li se, propustaat li? Kako se so brojcinja vo sporedba sp babylove-ot vo smisla potesni posiroki?