Нас ни се погодија слипи 6,не ни пуштаат нема иритација. Пуфис ни се мали, а последно користевме канбебе и пред нив памперс и Хелен харпер (ги нема веќе).
Јас користев Памперс премиум кер 0 дур бевме во болница и дома на почетокот, зошто 0 само такви најдовме, пробав Кан бебе многу кесести ми се му го спуруваат тулето и цел црвен во газето, Бекутан новите мини пред некој ден ги пробав малку се подебелки, ама не се лоши, не црвенее, кога ќе залади може ќе ги пробам пак, сега користам Памперс new baby dry 1 убавки се тенки. Има поефтина варијата пелени 1, 2ка а да се тенки?
Тука кампањски купуваме сите Слипи, па сега пуфис. Мене искрено најмногу погодени ми се премиум. Најмекани се дефинитивно. Актив драј беа актив вет кај нас Слипи се дебелки за сега. Можеш да ги пробаш бејби лав на ДМ, доста ги фалат. Е тие сигурна сум дека имаат хѕ бројче. Пуфис мене од сите пробани (освен премиум) за сега ми се таман. Ја не знам од каде се информации има за толку брендови. По една од сите да ставеше, секој ден нова бебе ќе имаше
И ние почнавме со памперс премиум. Ок беа. Актив драј, тие со гел беа мислам, најлоши од сите што сме ги пробале. После бевме на бејби лав. Топ се погодија. И сега сефте правиме на пуфисот, (да не ја утнеме модата ), не се лоши. Најбитно е на бебе да му се погодат, да не му црвени газот.
Се разочарав од Џан бебе. Ги користев пред 4 години на почетокот додека ќерка ми беше апла бебе и бев многу задоволна, но сега за ова бебе скоро на секое пресоблекување ѝ се мокри и алиштата. Денес беше врв, гомна до врат! Зборувам за најмалите, единица. Почнав со Бејби Лав но се погоди да ми снема и као ај ќе купиме тоа што има во аптека... Денес праќам муж во ДМ без изговори
Pufies бр. 4 ниту еднаш не му пропуштија. 4+ секој втор пат пропуштаат.. Се сомневам дека му се мали. Има 9кг, 5ка од колку кг се @emkaemka кој број користите?
Добри овие пуфис. Нели да не останам покусо купив и јас Во мојот еурофарм само сладоледите ги имаше Имаа само пакување од 46 пелени. Има поголемо?
4ка ама уште залихава што ја имам да ја дотрошиме и купувам 5ка, кнап му се веќе, но не ни пропуштиле ниту еднаш, инаку од 11-20кг се 5ка А 4+ немам намера да купувам, со Слипи така се зезнав и искочија дека не поголеми туку подебели се За жал нема, тоа им е најголемо..
Da jas prvo tamu kupiv ama da me utepas ne znam kolku bea, 56-5ka ako ne se lazam. Za 555 ama sega se so normalna cena 655
Има. 58 пелени. Такви се во зегин. Добив јас таква кеса. Има и кутија, ама @Annath се жалеше на нив, па не би купила. Инаку во тинекс беа на акција 599 денари овие од 58 пелени.
Во Зегин има кутии. Јас тука само тоа успеав да најдам. 4ката 90 пелени мислам околу 900ден . За проба кутија многу ми е... а и цена скоро како актив драјв и не земав.
Земав денес 5ка,таман му се. Се излажав со 4+ мислам дека се малку поголеми ама не го фаќаат кај мешето. (а ми текна што кажуваше за Слипи кога купував) . Памет за друг пат.
Ние користиме Памперс Премиум, ептен задоволна бев до пред две три недели кога од тројка преминавме на четворка. Тројката му стана ептен кнап и почна да пропушта навечер. Земав четворка, за преку ден супер, ама навечер пак пропушташе. Ќе му сменев памперс околу 9 пред спиење, па после пред ја да си легнам околу 12-01 по полноќ пак ќе му сменам и сабајле во 6-7 станува обично за да јаде, утоп мокар од една страна. И почна ептен често така, се изнервирав, кај толку скапо ги плаќаш, кај го пресоблекувам во сред ноќ и пак да не издржи 5-6 саати. Земав Кан бебе, Слипи и Пуфис за проба. Од Пуфисот сум задоволна ептен за навечер. Ниту еднаш не пропушти, сега не го пресоблекувам ни на полноќ, од 9 вечер како ќе му го наместам до сабајле до 6-7 нема гајле. Сега за сега ќе користам преку ден Памперс Премиум, навечер Пуфис па ќе видиме. На крај може и целосно да се префрлиме на Пуфис.
Појма немам. @Annath викаше мирисале и пропуштале. Овие од ќесе немаат никаков мирис. 3 имам отворено, сите се исти.
Одлични ми се и мене, ги ставам веќе и за спиење, никогаш не пропуштија, па чим така кутиите ќе терам со кеси, не ми се расправа со мочки и смрдешки