Снајка во право била. Да ја послушав порано требаше Јас и 2 пакета премиум имам. Кај да отвориш, пелени има
да ве прашам има ли во другите градови освен во Скопје еко пелени? и општо други освен тие на babylove од dm?
Мамички како сте задоволни од канбдбе 4? Две кесиња се катастрофа досега, од саат/ два носење цело дунде и е со топчиња гел @forumce ?
Од овој пакет сум позадоволна.Се случува ретко, само ако подолго време и стоела пелената полна. Од претходниот пакет не бев задоволна.
Пакет пелени или од ќеса користиш? Еве вечерва ја преслеков во 19.30 па во 21.30, со гелче беше цела. Ама и кордињата на памперсиве како да се залепени на средина , можит се подскинати тулт :/
На кеса мислев. Не можам убаво да и го наместам, можеби поголем број треба да земам. Ластикот кај ножињата ја стега ем
Dali na nekoj mu se slucilo da bebeto ima osip od peleni Pampers.Znaci prvo mi se pojavi osip tretirav so kremi Zn..Pampers kesa,pa kupiv pampers kutija.Na kraj na pregled vo Sistina mi dadoa kombinacija od tri kremi deka osipov bese bas jak.Smeniv pampers,kupiv Violeta,se se smiri ok.I pred nekoj den zemav pak Pampers pants zaradi odmor itd.i pak osip.(posle ova Pampers ne doagja vo obzir).Pak se vragivme na Violeta,voopsto ne propustaat..
Немора да значи ако е памперсот ПАМПЕРС дека нема да даде реакција се е можно кај секое дете е различно еве пример и јас користев две или три пелени бидејќи бев заборавила да земам со менр па позајмив од золва и доеека бев таму 3 пати го пресоблеков оти се беше исполакал и до дома дур дојдеме мали се беше партал.
За првото дете само памперс користев па така и за второто почнав со нив ,но излезе дека не и одговараат воопшто . Едвај го исчистивме црвенилото тоа беше ужас . Ете не и одговараа Памперсот, теравме со Хелен Харпер (ги снема во продажба) , па Кан бебе (почнаа да ни пропуштаат) и сега Слипи .
Моиве и двајцата се алергични на гелот што го содржат Pampers пелените. И јас сум алергична на истиот гел, го ставаат во Always влошките. Ако има осип, не ги користи, земи си други. Јас за големото Пафис и Дајперс користев, за малово Бејби Лав.
Кај моево се појави од памперс драј имав земено на почетокот, мало бројче 2 после првата пелена лом му беше газето. Само од тие ми се нафрла, еве го сега година има скоро сите пелени ги имаме пробано и ниедни не го нафрлиле.
Јас пред да се породам читав по групите искуства за пелени и многу деца тогаш се иссипаа од Памперс па толку се наплашив што никогаш не купив од нив, дури ни бесплатниот примерок што ни го дадоа во болница не се осмелив да го пробам.
Nie koristime Pampers active dry i sum zadovolna, recisi site sme gi probale i niedni ne mu napravile osip.
Да ве прашам за новороденче какви пелени сте користеле? Какви да купам за одпочеток?? Ако може и слика...
И јас се разочарав од Памперс. Еднаш и пропуштија, лом беше цела, и боди и хеланчиња извалкани, ама мислев лошо сум го наместила. Од тогаш уште неколку пати се случи и дефинитивно ги менувам. Имав од бекутан, ги пробав и ептен сум задоволна, така да со нив ќе продолжам сега.