Ги пробавме и новите пелени Cushy baby цената е пристапна доста, пелените се меки и тенки, со индикатор, но неколку ноки по ред ми пропуштија ги дотрошив и веке не се вракам на нив, до сега ниедни пелени не ни пропуштиле а скоро сите ги имаме пробано, па така да дојдов до заклучок дека не ги бива Зедов бекутан, задоволна сум ептен од нив, па со нив ке тераме сега за сега додека не ми текне некои други да пробам
И после сите пробувања на синко Памперс Премиум му се најдобри. И за излегување почнав пак од нив да му ставам, само така сум 100 % сигурна дека нема да биде прокиснат.
Ќе се дружиме ние со пелениве уште, абер нема сам да кажува, ништо не разбира кога му објаснувам а ако го соблечам по гаќички одма беља прави
Мамички конечно дојдов до идеалните памперси, minies ги има само во рамстор, прекрасни се, синко спие по 10-12 часа во нив и мака немат, не ги менувам за ништо. После разочарувањето од Pampers baby dray и Premium мислев дека нема добри памперси но еве ги случајно ги најдов, не се многу дебели имат идеална ширина. Среќна сум бидејќи конечно синко нема да биде црвен и не испуштат гел.
Памперс премиум 1, а можеш и 2. Јас имав купено 1ца пред породувањето (едно пакетче), а од болница ни кажаа да користиме 2ка. Кога си дојдивме дома, ги искористивме 1цата и веднаш потоа преминавме на 2ка. Досега (2 месеци користење), ниту еднаш не ни пропуштиле, задоволна сум и не планирам да менувам.
Сакам за почеток барем дури се новороденчина да почнам со памперс, но не знам дали предвреме да ги купам. Во ремедика какви употребуваат? Дали е во ред ако таму користат друга марка и да нема реакција, па јас одма да експериментирам со други?
Во Ремедика кан бебе користат. И јас си купив памперс и со такви си продолжив дома, немаше никаква реакција
Џан бебе користат во ремедика. Купи памперс, само не земај големи пакувања, во случај да покажат реакција, па да треба да купиш други.
Jas i so vtorovo ke koristam can bebe so sinko bev zadovolna togas kako nova neiskusna mamicka zemav edno paketce pampers t.e vo bolnica potroshiv skoro dve paketcinja no koga se vrativ doma smenivme can bebe i super no bea. Taka da Sega ne eksperimentiram ke idam denovive samo se mislam 1 ili 2 zemajki vo predvid deka po merki malo ke e bebeto
Да да. Викендов земав. Пак по иста цена ко прошлиот пат. 8 евриќи обичните и тие се на попуст, ама премиум се поефтини