Јас поим немам за пелениве маж ми земал baby love неколку пакувања така му препорачале тоа земал. Убави се пелениве ама пошто немам искуство не можам да направам споредба, дали има поголемо пакување од нив ? Овие што ги имам се по 28 внатре.
https://m.dm-drogeriemarkt.mk/mk_homepage/bebe_deca/bebe/568764/babylove_i.html Има поголеми. И добри се. Малку скапички, ама ок.
Nema pogolemi pakuvanja od 1ca se edni od poskapite peleni ali stvarno se dobri barem na mojot bebus mu se pogodija tie.. bidejki imav i drugi peleni sto mi gi nosea za poklon koga ke mu gi staev tie posle 3ta pelena se isfrlase so mali mali bruncinja na stomaceto i odma mu stavav baby love i mu se smiruvaa a so niv nikogas ne mu se pojavija bruncinja. Sega mu zimam pampers premium 1ca 56peleni ima 580den se vo ramstor a vo drugite prodavnici se setite peleni 800(uste ne mi e jasno zosto). Mala e razlikata vo cena ako gi kupis od ramstor a razlikata vo pelenite e sto pampersot poveke apsorbira i e po suva kozata na bebeto ali pak toa e so moeto bebule a site bebinja se razlicni takada probajsi
Pampers baby dry najmnogu gi sakame. I ovie isto taka se dosta dobri ,gi probavme ,ne propustaat i udobni se,no Pampers poveke gi koristime za sega.
Јас ги користам за малата предобри се до сега ниту еднаш немаат пропуштено. Иако се ефтини јас мислев нема да ги бива ама супер биле и си продолжив со нив не ги менувам а и цената е убава.
Јас ги имам пробано и после две пелени ќерка ми се исфрла страшно многу и ги фрлив во ѓубре. Ама секој има различно искуство.
Мајки не ги фрлајте пелените некое бебе може да ги носи дадете ги во црвен крст или низ градинките.Сепак се нови. Поздравче и секое добро