Во Жито маркет има акција Pampers aktiv dry giant pack за 999 ден. Плус столче клацкалка за деца. ( За сите броеви важи).
денес правец ДМ ги најдовме еко пелените и тие за бришење, ама се збунив за влажни да имам за секој случај не знам кои да ги земам, кои се најмало зло? во Германија користиме waterwipes, тука се фатив за едни 99% вода ама имаат алхохол и не ги зедов на крај..
Здраво,виолета марамчината се одлични и достапни со цена,но што мислите за канбебе пелените 4ка ,користиме виолета но канбебе се навистина евтини во моментов 4ка мега 570денари 80пелени.
Pampers sensitive.Definitivno najdobri.Ovde vo Ch probav i Milette od radoznalost.Super se.Nemaat miris.Zadovolna sum
Cinat novite Pampers peleni za vo voda ili da ne zimam? Koe e najgolemo brojce? Lani se zafrknav so Babylove za vo voda. Se polnea so voda celi i se raspagjaa
Кои се тие со 99% вода? Виолета? Тие во составот имаат алкохол? Баш сакав тие да ги пробам, добра цена имаат, баш затоа што повеќе ги сакам тие марамици што имаат капаче, не ми се сушат.
на нив мислев да од виолета, water care. ама сега се зачитав на интернет да проверам и пишува дека немаат алкохол.. може за, други сум се фатила сите можни одеднаш ги гледав. најдобро провери ако ги најдеш и види. најдов еден пост со reviews, скрос на крај има за нив и ги фалат а по состав најкатастрофа дека се бекутан http://www.mamasminkerica.com/2017/03/djecje-vlazne-maramice.html?m=1
Кои ги фалевте како подобри за почеток - active dry или premium care??? Се фатив да купам и не знаев кои да ги земам. Мислам така беа, едните пакувањето им е по на бело другите се со зелено.
Premium земав јас ама нема правила што и да земеш, земи мало пакување. Било кои пелени може да дадат реакција кај бебе.